Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Zajonc
    Feleség a férjnek:
    - Kellett pár év házasság ahhoz, hogy rájöjjek, mekkora egy idióta vagy!
    Mire a férj:
    - Pedig már abból rájöhettél volna, hogy megkértem a kezed!

Egy festõmûvész kiállítja a képeit egy galériában. Este, zárás elõtt megkérdezi a galéria vezetõjétõl:
    - Volt ma érdeklõdés a képeim iránt?
    - Van egy jó hírem is és egy rossz is. - feleli a vezetõ. - Járt itt egy férfi, aki megkérdezte, hogy mennyivel fognak többet érni a festmények az ön halála után. Mondtam neki, hogy mindegyik a dupláját fogja érni. Erre meg is rendelt 15 képet.
    - És mi a rossz hír?
    - Hogy az ön orvosa volt.

Szõke nõ elmegy a szemészetre:
    - Doktor úr nem értem! Amikor a kávémat elkezdem inni, állandóan megfájdul a szemem.
    - Biztos benne? Tegyünk egy próbát!
    A doki ad neki egy pohár vizet, benne egy kanállal:
    - Igya meg ezt, kérem!
    - És ez segít? - kérdi a szöszi.
    - Nem. Csak arra vagyok kíváncsi, hogy kiveszi-e a pohárból a kiskanalat, mielõtt beleiszik.

Egy üvöltözõ gyerekekkel teli mikrobusz áthajt a szembejövõ sávba, és majdnem összeütközik egy kamionnal. A kamionos nem csak rádudál, de még az ablakot is letekeri, és felháborodva átkiabál a szõke nõi vezetõnek:
    - Hé, hölgyem, maga megõrült? Miért nem tud vigyázni?
    Erre a nõ is visszakiabál:
    - Mibõl gondolja, hogy mind az enyém?

Melyik az ember legelnyomottabb testrésze?
    - ???
    - A hátsó fele. Mert ketté van osztva, társaságban nem szólalhat meg és utoljára olvassa az újságot.

A tábori szakács dühös lesz, mert a katonák túl sok kenyeret hagytak meg, ráadásul az egyik katona még panaszkodik is, hogy túl száraz és kemény.
    A szakács felháborodva mondja nekik:
    - Ha Napóleon katonái ezt a kenyeret kapták volna, az utolsó morzsáig megették volna!
    Egy fiatal baka közbeveti:
    - Ezt elhiszem, uram! De akkor még friss volt!

Idõsebb házaspár napozik a tengerparton, az asszony elindul a víz felé. Odaszól a férjének:
    - Gyere, Béla, feküdj a hullámra!
    - Na ne, még élve se kívánlak!

A friss diplomás amerikai fiú új öltönyt vesz magának, mert álláskeresésre készül. Amikor hazaviszi az új ruhát, az apja nézi az árcédulát:
    - Megõrültél? 500 dollárt kiadni egy öltönyért? Én ennyi pénzért már kocsit vettem magamnak fiatal koromban.
    - Hát épp azért vettem 500 dolláros öltönyt, apa, hogy ne kelljen majd 500 dolláros kocsival járnom.

- Miért félnek az elsõs gyerekek Orsós Rodrigótól?
    - ???
    - Mert az apukája a 8/b-be jár.