Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Zajonc #37830 Feleség a férjnek:
- Kellett pár év házasság ahhoz, hogy rájöjjek, mekkora egy idióta vagy!
Mire a férj:
- Pedig már abból rájöhettél volna, hogy megkértem a kezed!
Egy festõmûvész kiállítja a képeit egy galériában. Este, zárás elõtt megkérdezi a galéria vezetõjétõl:
- Volt ma érdeklõdés a képeim iránt?
- Van egy jó hírem is és egy rossz is. - feleli a vezetõ. - Járt itt egy férfi, aki megkérdezte, hogy mennyivel fognak többet érni a festmények az ön halála után. Mondtam neki, hogy mindegyik a dupláját fogja érni. Erre meg is rendelt 15 képet.
- És mi a rossz hír?
- Hogy az ön orvosa volt.
Szõke nõ elmegy a szemészetre:
- Doktor úr nem értem! Amikor a kávémat elkezdem inni, állandóan megfájdul a szemem.
- Biztos benne? Tegyünk egy próbát!
A doki ad neki egy pohár vizet, benne egy kanállal:
- Igya meg ezt, kérem!
- És ez segít? - kérdi a szöszi.
- Nem. Csak arra vagyok kíváncsi, hogy kiveszi-e a pohárból a kiskanalat, mielõtt beleiszik.
Egy üvöltözõ gyerekekkel teli mikrobusz áthajt a szembejövõ sávba, és majdnem összeütközik egy kamionnal. A kamionos nem csak rádudál, de még az ablakot is letekeri, és felháborodva átkiabál a szõke nõi vezetõnek:
- Hé, hölgyem, maga megõrült? Miért nem tud vigyázni?
Erre a nõ is visszakiabál:
- Mibõl gondolja, hogy mind az enyém?
Melyik az ember legelnyomottabb testrésze?
- ???
- A hátsó fele. Mert ketté van osztva, társaságban nem szólalhat meg és utoljára olvassa az újságot.
A tábori szakács dühös lesz, mert a katonák túl sok kenyeret hagytak meg, ráadásul az egyik katona még panaszkodik is, hogy túl száraz és kemény.
A szakács felháborodva mondja nekik:
- Ha Napóleon katonái ezt a kenyeret kapták volna, az utolsó morzsáig megették volna!
Egy fiatal baka közbeveti:
- Ezt elhiszem, uram! De akkor még friss volt!
Idõsebb házaspár napozik a tengerparton, az asszony elindul a víz felé. Odaszól a férjének:
- Gyere, Béla, feküdj a hullámra!
- Na ne, még élve se kívánlak!
A friss diplomás amerikai fiú új öltönyt vesz magának, mert álláskeresésre készül. Amikor hazaviszi az új ruhát, az apja nézi az árcédulát:
- Megõrültél? 500 dollárt kiadni egy öltönyért? Én ennyi pénzért már kocsit vettem magamnak fiatal koromban.
- Hát épp azért vettem 500 dolláros öltönyt, apa, hogy ne kelljen majd 500 dolláros kocsival járnom.
- Miért félnek az elsõs gyerekek Orsós Rodrigótól?
- ???
- Mert az apukája a 8/b-be jár.