Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Zajonc
    Az öregek otthonában Sándor bácsi dicsekszik az ápolónõnek:
    - Jaj, kedvesem, amikor fiatal voltam, egy ötliteres tejeskannát tudtam a péniszemen száz méterre elvinni...
    - De Sanyi bácsi, ugye, az már nem megy?
    - Nem, aranyom, már nem bírja a térdem...

Székely a fiával fát vág az erdõben.
    Egyszer csak megszólal a fiú
    - Édesapám, valahogy nehezen megy ez a fûrész nem?
    - Nem tudom fiam, én most pipázom.

Megy egy részeg az utcán. Neki megy egy lámpaoszlopnak:
    - Elnézést!
    Neki megy még egynek:
    - Bocsánat!
    Meg neki megy még egynek:
    - Most már megvárom míg elmegy a tömeg

- A feleségem egy csodás teremtmény. Sok asszony elbújhatna mögötte.
    - Olyan házias?
    - Dehogy! Olyan kövér!

A férjem fotós, esküvõkön is szokott fényképezni. Az üzlet fellendítése céljából ellátogattunk az "Esküvõ" szakkiállításra. Az egyik standnál megálltunk nézelõdni, mikor megszólított egy hölgy:
    - Mikor lesz az esküvõjük? - érdeklõdött.
    - Már tíz éve házasok vagyunk. - feleltem.
    - Nahát! - mondta csodálkozva - Pedig olyan boldognak látszanak.

Nemrég találkoztam egy étteremben álmaim pincérnõjével. Nem ízlett a köret, hát szóltam a hölgynek:
    - Kérem, ez a burgonya rossz!
    Erre a pincérnõ bólintott, felvett egy krumplit a tányéromról, megveregette, majd visszatette. Aztán így szólt:
    - Uram, ha a burgonya továbbra is gondot okoz, csak szóljon ismét!

Egy orvos az éjszaka közepén felkel és kimegy a vécére. Meglepõdve látja, hogy eldugult a toalett. Felébreszti a feleségét:
    - Drágám, eldugult a vécé, hívjuk ki a vízszerelõt!
    - Megõrültél? Hajnali 3-kor nem hívhatunk szerelõt! - mondja az asszony.
    - Miért ne? Hisz engem is hívnak éjszaka, ha valaki beteg! - háborodik fel a doki. Azzal fel is tárcsázza a vízvezeték szerelõt, aki nagyon mogorván válaszol, és nem akar jönni.
    - Nézze, kérem, ez egy sürgõs eset. Én is kimegyek éjjel a betegeimhez, ha szükségük van rám. - gyõzködi az orvos.
    Végül a szerelõ nagy nehezen beleegyezik, negyed óra múlva meg is jelenik álmos szemekkel. Mutatja neki a doktor a vécét, nézi a mester, majd beledob két tablettát. Aztán azt mondja:
    - Ha ettõl reggelre se javul meg, akkor hívjanak újra.

Két rendõr az õrsön lapozgat egy csomagküldõ katalógust. Az egyik mutatja a másiknak:
    - Aztaaa, micsoda bomba nõk vannak ebben a katalógusban!
    Nézi a másik:
    - Ja, tényleg nagyon szépek! És még az ár sem túl magas.
    - Tényleg! - csillan fel a szeme az elsõnek. - Rendelek is egyet magamnak.
    A másik hátba veregeti:
    - Rendben. Ha valóban olyan szép lesz a lány, mint itt a fotón, akkor én is veszek egyet.
    Három héttel késõbb a két rendõr megint együtt van ügyeletben. Kérdezi az egyik a másiktól:
    - Na, megérkezett már a nõ, akit rendeltél?
    - Még nem, de hamarosan jönni fog. A ruháit már elõre küldte.

- Kapott valami ajánlást az elõzõ munkahelyérõl? - kérdezi az igazgató a titkárnõnek jelentkezõ nõtõl.
    - Kaptam, de csak szóban.
    - És mi volt az?
    - Az igazgatónk azt mondta személyesen: "Ajánlom, hogy sürgõsen keressen egy másik állást!"

- Mit kapunk, ha keresztezzük a kengurut az elefánttal?
    - ???
    - Hatalmas gödröket egész Ausztráliában.