Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Zajonc
    Kovácsné meséli a barátnõjének:
    - A férjem végre kibékült velem. Mióta rajtakapott a postással, fél év hallgatás után most szólt hozzám elõször.
    - Na és mit mondott?
    - Hogy miért nincs sör a hûtõben.

- Mami, mami, megtaláltam a nagypapát!
    - Nem megmondtam, kisfiam, a virágágyásban nem ásunk!?

A szülészeten két nõvér beszélget:
    - Mondd, a négyesikrek üvöltenek ennyire?
    - Nem, az apjuk.

A válogatott focista felesége találkozik a barátnõjével, aki kíváncsian kérdezi:
    - Mondd, hozott a férjed valami szép ajándékot a Világbajnokságról?
    - Sajnos, igen. - feleli az asszony - Már ötször voltam nõgyógyásznál, de még mindig nem múlt el.

Két fátyolos nõ találkozik az utcán:
    - Maga is gyászol?
    - Nem, én ronda vagyok.

- Doktor úr! Mégis mi a bajom?
    - Túl sokat hajkurássza a nõket! Nem lesz így hosszú életû.
    - De hiszen fiatal vagyok, sportolok, bírom a nõket.
    - Jó-jó. De az egyik az én feleségem...

Az oroszok és a kínaiak háborúznak. Besorozzák Szását is. Annyira kevés a hadianyag, hogy csak minden második embernek jut puska. Szásának persze pont nem.
    Kérdi Szása, most mit csináljon?
    - Fogjál meg egy seprûnyelet, és ha meglátsz egy kínait, tegyél úgy, mintha puska lenne nálad, és lõj rá!
    Szása elindul a háborúba, és hogy, hogy nem, meglát egy kínait. Felemeli a seprûnyelet, és kiabálni kezd:
    - Puff, puff!
    Kis kínai megáll, körbenéz, megy tovább.
    Szása kicsit közelebb megy, majd megint:
    - Puff, puff!
    Kis kínai megáll, körbenéz, megy tovább.
    Szása még közelebb megy, és megint "rálõ":
    - Puff, puff!
    Kis kínai megáll, körbenéz , megy tovább.
    Szása most már odamegy teljesen mellé, megáll, és most már dühösen:
    - Puff, Puff!!!
    Mire ránéz a kínai:
    - Mi van, vazzeg, nem látod, hogy tank vagyok?!

A gyorsvonat elsõ osztályú fülkéjében ül egy idõs néni. Jön a kalauz, kéri a jegyét, a néni odaadja.
    A kalauz nézi, nézi, majd udvariasan így szól:
    - Kérem szépen, az ön jegye Pécsre szól, de ez a vonat Bécsbe megy!
    A néni sajnálkozva csóválja a fejét:
    - Ejnye-ejnye! Gyakran elõfordul, hogy a vonatvezetõ így eltéveszti az irányt?

Egy jól öltözött idõs úr sétál az utcán. Szembe jön vele egy kisfiú és megszólítja:
    - Bácsi, kérem, megmondaná, hogy mennyi az idõ?
    - Hogyne! - feleli kedvesen az öreg. - Háromnegyed három.
    - Köszi! - válaszolja a gyerek csibészes mosollyal. - Akkor háromkor megcsókolhatja a fenekemet! - Azzal gúnyosan kacagni kezd és elszalad.
    Több se kell a férfinak, futni kezd a fiú után. Amint nagy lihegve lohol az utcán, egyszer csak szembe jön egy barátja. Csodálkozva kérdezi:
    - Hé, cimbora, hová rohansz így, a te korodban?
    - Ne is kérdezd! - felei az öregúr - Az a kölyök ott, megállított, hogy hány óra, aztán mikor megmondtam neki, azt felelte, hogy háromkor megcsókolhatom a fenekét!
    - Na és akkor minek úgy futni? Még van tíz perced!

Egy falusi legény, Józsi, elhatározza, hogy feleségül veszi a kedvesét, akivel már régóta együtt jár. A vasárnapi ebédnél elõ is vezeti a tervét a szüleinek. Anyja megdöbbenve így felel:
    - Édes fiam, nem kellene még megházasodnod, hisz' tudod, hogy te vagy a szemünk fénye!
    - De, anyám, a múlt héten töltöttem be a 38-at!
    - Igen, kisfiam, de apáddal azt gondoljuk, hogy jobb lesz elhalasztani azt az esküvõt, amíg be nem fejezed a nyolcadik osztályt.