Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Zajonc
    A múltkor egy hosszú, unalmas vonatozáson vettem részt. Mikor már agyonra untam magam, elmentem a büfékocsiba, vettem pár sört és néhány magazint.
    Békésen iszogattam, olvasgattam, de a következõ megállónál jött egy pár rendõr és letartóztatott.
    - Hé! - tiltakoztam. - Csak nem azt mondják, tilos a vonaton sörözni és olvasni?
    - Természetesen szabad - mondták. - De nem a mozdonyvezetõnek!!

Együtt nézi a család a tévét. Szexis jelenet következik s az önfeledten szórakozó apuka hirtelen rádöbben, hogy még csemetéje is ott ül a készülék elõtt. Gyorsan felkapja és viszi lefektetni. Közben magyaráz:
    - Látod, kisfiam, a néni is vetkõzik, õ is ágyba megy. . .

Rendeltem egy Porsche-t, és nagy örömömben felraktam a Facebookra egy üzenetet: "Alig várom már az új 911-et!".
    Másnapra 4000 muszlim lájkolta...

Egy gimnazista, szõke lány gyónni megy a paphoz.
    - Atyám, be kell vallanom, hogy a péntek esti gimis bulik után többször is szerelmeskedtem a barátommal a kocsija elsõ ülésén.
    - Nos, lányom, biztos vagyok benne, hogy most már te is tudod, hogy rosszul cselekedtél.
    - Igen, igaza van. - feleli a lány. - Legközelebb jobb lesz, ha a hátsó ülésen csináljuk.

- Ma reggel átúsztam egy gyors sodrású folyón, elmenekültem néhány medve elõl az erdõben, megmásztam néhány dombot, belegázoltam egy csalánosba, kievickéltem a futóhomokból és felmásztam egy hatalmas fára.
    - Hû, te biztos nagy túrázó vagy?
    - Á, dehogy, csak bénán golfozom.

Egy idõs néni rendszeresen beveri a sípcsontját. Az orvosa javasolja neki, hogy szerezzen be valami védõeszközt.
    A néni bemegy egy sportboltba, és így szól az eladóhoz:
    - Szeretnék egy sípcsontvédõt magamnak!
    Az eladó ránéz, majd komoly arccal megkérdi:
    - És csatárt, vagy hátvédet tetszik játszani?

Egy vendég az étteremben vacsorázik. Nagyon zavarja a zenekar ezért odahívja a pincért és megkérdezi:
    - Uram, lehet kérni a zenekart, hogy mit játsszon?
    - Igen.
    - Akkor megkérné õket, hogy amíg itt vagyok, játsszanak inkább pókert?