Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Zajonc #37801 A múltkor egy hosszú, unalmas vonatozáson vettem részt. Mikor már agyonra untam magam, elmentem a büfékocsiba, vettem pár sört és néhány magazint.
Békésen iszogattam, olvasgattam, de a következõ megállónál jött egy pár rendõr és letartóztatott.
- Hé! - tiltakoztam. - Csak nem azt mondják, tilos a vonaton sörözni és olvasni?
- Természetesen szabad - mondták. - De nem a mozdonyvezetõnek!!
Együtt nézi a család a tévét. Szexis jelenet következik s az önfeledten szórakozó apuka hirtelen rádöbben, hogy még csemetéje is ott ül a készülék elõtt. Gyorsan felkapja és viszi lefektetni. Közben magyaráz:
- Látod, kisfiam, a néni is vetkõzik, õ is ágyba megy. . .
Rendeltem egy Porsche-t, és nagy örömömben felraktam a Facebookra egy üzenetet: "Alig várom már az új 911-et!".
Másnapra 4000 muszlim lájkolta...
Egy gimnazista, szõke lány gyónni megy a paphoz.
- Atyám, be kell vallanom, hogy a péntek esti gimis bulik után többször is szerelmeskedtem a barátommal a kocsija elsõ ülésén.
- Nos, lányom, biztos vagyok benne, hogy most már te is tudod, hogy rosszul cselekedtél.
- Igen, igaza van. - feleli a lány. - Legközelebb jobb lesz, ha a hátsó ülésen csináljuk.
- Ma reggel átúsztam egy gyors sodrású folyón, elmenekültem néhány medve elõl az erdõben, megmásztam néhány dombot, belegázoltam egy csalánosba, kievickéltem a futóhomokból és felmásztam egy hatalmas fára.
- Hû, te biztos nagy túrázó vagy?
- Á, dehogy, csak bénán golfozom.
Egy idõs néni rendszeresen beveri a sípcsontját. Az orvosa javasolja neki, hogy szerezzen be valami védõeszközt.
A néni bemegy egy sportboltba, és így szól az eladóhoz:
- Szeretnék egy sípcsontvédõt magamnak!
Az eladó ránéz, majd komoly arccal megkérdi:
- És csatárt, vagy hátvédet tetszik játszani?
Egy vendég az étteremben vacsorázik. Nagyon zavarja a zenekar ezért odahívja a pincért és megkérdezi:
- Uram, lehet kérni a zenekart, hogy mit játsszon?
- Igen.
- Akkor megkérné õket, hogy amíg itt vagyok, játsszanak inkább pókert?