Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Zajonc #37799 Farkas ücsörög a kerek erdő lellős közepén amikor megérkezik Nyuszika egy vadiúj Harley-Davidson-on.
-Fúúúú Nyuszika nyagyon állat a moci, dehát hogy-honnan van?
-Farkas, Én nem iszom el úgy a pénzt mint Te!
Hát igaz ami igaz, gondolkodik a Farkas.Eltelik 1hét, kettő.Megérkezik nyuszika egy vadonatúj tűzpiros Ferrárival.
-Fúúúú, Nyuszika nagyon állat az autód de hát hogy,honnan??
-Farkas, Én nem iszom el úgy a pénzt mint Te!
Igaz ami igaz, gondolkodik a Farkas.Eltelik egy hét,kettő és a kerek erdő lakói arra kelnek hogy egy hatalmas Boeing 747-s landol az erdő közepén.747-es ajtaja kinyilík,lépcső lenyit, piros szőnyeg kigördül, 100 fős biztonsági szolgálat lezárja a területet éééss kiszáll a Farkas.Nyuszika a kordon széléről:
-Dehát Farkas honnan, miből???
-Tudod Nyuszika, visszavittem az üvegeket...