Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • davidka003
    utolsó mondatok:

- Ez a kis buzi harcművész?...
    - Még hogy akna...
    - Ezt a Trabantot még simán kielőzöm az IFA előtt...
    - Nem úgy van az, Sztálin elvtárs...
    - Rally navigátor: enyhe jobb...
    - Áááá, az orrszarvú nem így néz ki...
    - Küldd csak a bátyádat, őt is megverem...
    - Tűzszerész: akkor most elvágom a kéket...

- Az orvos vizsgálgatja a beteget:
    - Hát, igazából nem tudom pontosan megmondani, hogy mi baja. Biztos az italtól van.
    - Nem baj doki. Majd visszajövök, ha kijózanodott.

- Mit mond a szöszi a vibrátornak?
    - ???????????
    - Ne remegj kedves. Nekem is te vagy az első.

- Egy kisgyerek kiabál a templom előtt a galamboknak:
    - Húzzatok a pic**ba! Mi a ku**a anyátoknak sz*rjátok össze? Tűnjetek innen f**zba!
    - Meghallja a pap, keresztet vet, kimegy, csóválja a fejét a mocskos szájú kisgyerek tevékenysége láttán, odamegy hozzá:
    - Fiam, ne káromkodj, ne szídd Isten teremtményeit. Elég, ha simán annyit mondasz, hogy HESS!, és eltűnnek a gecibe.

- Repülőgép száll az óceán felett.
    Egyszerre a pilóta kétségbeesett hangja hallatszik a hangszórókból: Leálltak a motorok, le fogunk zuhanni!
    Mindenki sikoltozva felugrik, egy hölgy letépi a blúzát és azt kiáltja: Valaki éreztesse velem utoljára, hogy nő vagyok!
    Erre egy pasi is felugrik, letépi az ingét és a nőhöz vágja: Vasald ki vazze!

Hogyan lehet felismerni a kezdő tűzoltót?
    Elég könnyen!