Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Zajonc #37742 Falusi lagziban hatalmas botrány tör ki, mert a võlegény belerúg a menyasszonyba. A botrányból verekedés lesz, majd az egész társulat a rendõrségen köt ki. Miután az orvos ellátja a sérülteket a rendõrök megkezdik a vendégsereg kihallgatását. Elõször azt a vendéget hallgatják ki, aki éppen a menyasszonnyal táncolt a verekedés kitörésekor.
-Na, mondja el mi történt!-mondja a rendõr.
-Én azt nem tudom, kérem-mondja a vendég.
-Menyasszonytánc volt, épp a menyasszonnyal táncoltam, amikor a võlegény hirtelen felugrott a székébõl és minden ok nélkül az ara lába közé rúgott!
-Húú, az biztos nagyon fájdalmas volt!-szisszen fel a rendõr.
-Azt elhiheti! Három ujjam is eltört!!!
A feleség kifakad a férjének:
-Elegem van az egészbõl! Sosem jössz haza idõben, éjszakára is kimaradsz. Megcsalsz fûvel-fával! Most már abban se vagyok biztos, hogy te vagy a gyerekeink apja!
Az illuzionista egy hajón dolgozott. Minden héten tartott egy bemutatót.Mindig más volt a közönség, így megengedhette, hogy mindig ugyanazt a mûsorszámot adta elõ.Az egyetlen probléma a kapitány papagája volt. Egy idõ után mûsor közben bekiabált és elárulta a titkokat:
-Á, nézzék, ez egy másik kalap!
-Á, nézzék, a virág az asztal alatt van eldugva!
-Á, el van dugva egy kártya a kabátujjában!
Az illuzionistát bosszantotta de nem volt mit tenni. Egyszer egy baleset miatt a hajó elsüllyedt. Nem maradt életben csak az illuzionista és a papagáj. Néhány napig egy deszkán úszkáltak mindketten, miközben szótlanul, ellenségesen méregették egymást. Végül a papagáj megszólalt:
-Feladom ba...meg! Hol a hajó?
Az évfolyamból gyér érdeklõdés mutatkozott egy prof. elõadásai iránt. Ezért a prof. az egyik elõadás végén bejelentette, hogy legközelebb ZH írás lesz, ahova a hiányzókat is sok szeretettel várja. Közölte, hogy hiányzást csak akkor fogad el, ha az illetõ beteg és már a halálán van. Erre az egyik diák megkérdezte:
-Elfogadja-e a hiányzás okának a túlzásba vitt nemi élet okozta végkimerülést?
A prof. a kérdezõre nézett egy pillanatig, majd ezt válaszolta:
-Majd legfeljebb megírja bal kézzel!