Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Zajonc
    Falusi lagziban hatalmas botrány tör ki, mert a võlegény belerúg a menyasszonyba. A botrányból verekedés lesz, majd az egész társulat a rendõrségen köt ki. Miután az orvos ellátja a sérülteket a rendõrök megkezdik a vendégsereg kihallgatását. Elõször azt a vendéget hallgatják ki, aki éppen a menyasszonnyal táncolt a verekedés kitörésekor.
    -Na, mondja el mi történt!-mondja a rendõr.
    -Én azt nem tudom, kérem-mondja a vendég.
    -Menyasszonytánc volt, épp a menyasszonnyal táncoltam, amikor a võlegény hirtelen felugrott a székébõl és minden ok nélkül az ara lába közé rúgott!
    -Húú, az biztos nagyon fájdalmas volt!-szisszen fel a rendõr.
    -Azt elhiheti! Három ujjam is eltört!!!

A feleség kifakad a férjének:
    -Elegem van az egészbõl! Sosem jössz haza idõben, éjszakára is kimaradsz. Megcsalsz fûvel-fával! Most már abban se vagyok biztos, hogy te vagy a gyerekeink apja!

Az illuzionista egy hajón dolgozott. Minden héten tartott egy bemutatót.Mindig más volt a közönség, így megengedhette, hogy mindig ugyanazt a mûsorszámot adta elõ.Az egyetlen probléma a kapitány papagája volt. Egy idõ után mûsor közben bekiabált és elárulta a titkokat:
    -Á, nézzék, ez egy másik kalap!
    -Á, nézzék, a virág az asztal alatt van eldugva!
    -Á, el van dugva egy kártya a kabátujjában!
    Az illuzionistát bosszantotta de nem volt mit tenni. Egyszer egy baleset miatt a hajó elsüllyedt. Nem maradt életben csak az illuzionista és a papagáj. Néhány napig egy deszkán úszkáltak mindketten, miközben szótlanul, ellenségesen méregették egymást. Végül a papagáj megszólalt:
    -Feladom ba...meg! Hol a hajó?

Az évfolyamból gyér érdeklõdés mutatkozott egy prof. elõadásai iránt. Ezért a prof. az egyik elõadás végén bejelentette, hogy legközelebb ZH írás lesz, ahova a hiányzókat is sok szeretettel várja. Közölte, hogy hiányzást csak akkor fogad el, ha az illetõ beteg és már a halálán van. Erre az egyik diák megkérdezte:
    -Elfogadja-e a hiányzás okának a túlzásba vitt nemi élet okozta végkimerülést?
    A prof. a kérdezõre nézett egy pillanatig, majd ezt válaszolta:
    -Majd legfeljebb megírja bal kézzel!