Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Zajonc #37728 Meghal a Dalai láma és felkerül a mennyországba. Isten személyesen megy érte a kapuhoz, beinvitálja.Miközben ülnek a felhõkön, Isten megkérdi tõle:
-Nem vagy éhes, barátom?
-De igen Uram, szívesen harapnék valamit.
Isten kinyit egy konzervet, oaadja a Dalai lámának. Az, miközben eszegeti a konzervet, lenéz a pokol irányába és azt látja, hogy a pokolba került elkárhozott lelkek sült húst, kaviárt, lazacot esznek.
Másnap Isten ismét megkérdezi, nem éhes-e? A Dalai láma ismét igenlõen válaszol, erre megint kap egy konzervet. A pokolban ezúttal languszta, steak és pezsgõ a menü.
Amikor harmadnap ugyanez játszódik le a Dalai láma nem bírja tovább és megkérdezi:
-Uram, hogy van az, hogy én aki mindig alázatosan éltem, soha nem vétkeztem, mindig csak konzervet kapok, míg a pokolba kerültek fejedelmi lakomákat kapnak?
-Tudod, itt fent kettõnért nem érdemes szakácsot tartani.