Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Zajonc
    Meghal a Dalai láma és felkerül a mennyországba. Isten személyesen megy érte a kapuhoz, beinvitálja.Miközben ülnek a felhõkön, Isten megkérdi tõle:
    -Nem vagy éhes, barátom?
    -De igen Uram, szívesen harapnék valamit.
    Isten kinyit egy konzervet, oaadja a Dalai lámának. Az, miközben eszegeti a konzervet, lenéz a pokol irányába és azt látja, hogy a pokolba került elkárhozott lelkek sült húst, kaviárt, lazacot esznek.
    Másnap Isten ismét megkérdezi, nem éhes-e? A Dalai láma ismét igenlõen válaszol, erre megint kap egy konzervet. A pokolban ezúttal languszta, steak és pezsgõ a menü.
    Amikor harmadnap ugyanez játszódik le a Dalai láma nem bírja tovább és megkérdezi:
    -Uram, hogy van az, hogy én aki mindig alázatosan éltem, soha nem vétkeztem, mindig csak konzervet kapok, míg a pokolba kerültek fejedelmi lakomákat kapnak?
    -Tudod, itt fent kettõnért nem érdemes szakácsot tartani.