Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Zajonc #37630 Pistike levelet ír a Jézuskának:
Kedves Jézuska!
Idén nagyon jó gyerek voltam sosem rosszalkodtam
-elgondolkodik a gyerek-
Ááá... Ez nem lesz jó ezt a Jézuska úgyse hiszi el...
-kezdi újból-
Kedves Jézuska!
Idén csak kicsit voltam rossz de a maradék idõben nagyon jó voltam
-újra elgondolkodik-
Ezt se fogja elhinni a fenébe
Elege lesz lekapja a falról a Szûzanya képét, beteszi a táskájába becipzározza, majd elkezdi újból írni a levelet:
Jézuska!
Fogvatartom anyádat!
Következõek a követeléseim...
Három férfi ül meztelenül a szaunában. Egyszer csak egy pittyegõ hangot hallanak. Az elsõ megnyom egy pontot az alkarján, mire a pittyegõ hang elhallgat. A többiek kérdõen néznek rá:
- Ez a személyhívóm volt – mondja – Nekem egy mikrochip van
A bõröm alá ültetve.
Néhány perccel késõbb telefoncsengést hallanak.
A második férfi a füléhez emeli a tenyerét. Miután végzett a beszélgetéssel, megmagyarázza a dolgot:
- Ez az én mobil telefonom. Egy speciális mikrochip van a kézfejemben.
A harmadik férfi úgy érzi neki is fel kell mutatnia valamit.
Kimegy a szaunából, át a mosdóba. Mikor visszatér egy darab vécépapír lóg ki a hátsójából. A többiek csodálkozva néznek rá .
- Na, mi van?!
- Kaptam egy faxot...
- Uram, van egy jó, és egy rossz hírem, melyikkel kezdjem?
- Essünk túl rajta, halljam a rosszat...
- A röntgenfelvételen nagy kiterjedésû tüdõtumor látszik, ki kell venni az jobb oldali tüdejét.
- És mi a jó?
- El fog férni a mája...