Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Zajonc
    A Duna tévések lemennek vidékre,hogy bemutassák,hogyan élnek ott az emberek,hogy telik egy nap falun.Megkérik az egyik paraszt bácsit,hogy mesélje el,mit szokott csinálni, reggeltől estig.
    - Hát, hajnalban fölkelek, oszt megiszok egy kupica pálinkát.
    Állj,állj,ez így nem lesz jó!Csak nem mondhatjuk a nézőknek,hogy maguk már korán reggel ivással kezdik a napot.Tudja mit?Mondja helyette azt,hogy fölkel,és elolvassa az újságot.
    Na, tessék. Fölvesszük újra.
    - Hát, hajnalban fölkelek, oszt elolvasom az újságot. Adok enni a malacoknak, oszt kiolvasok még egy újságot. Délelőtt kint dolgozgatok a fészerben, oszt kiolvasok közbe két-három könyvet. Délben ebédhez elolvasok két magazint, aztán ebéd után körbejárom a birtokot. Közben elolvasok még egy könyvet. Este behajtom az állatokat, aztán kiolvasom az esti újságot. Utána átmegyek a könyvtárba, ott együtt olvasgatunk a haverokkal, de az csak 10-ig van nyitva. Utána még át szoktunk menni a Józsihoz, mert neki saját nyomdája van...

Halló, számítógépszervíz? Kérem, küldjenek ki valakit, mert elromlott a monitor!
    - CGA monitor?
    - Nem, saját.

- Hogy lehet eljutni a leggyorsabban Amerikába?
    - Ha Elvis Presley.

Bíróságon a vádlott nem akar leülni, tehát a bíró megkérdi tőle:
    - Vádlott, nem ül le?
    - Nem uram, fogok én még eleget ülni.

Állásinterjún a főnök a jelentkezőhöz:
    - Elég magas fizetést kér, ahhoz képest, hogy nincs semmi szakmai gyakorlata.
    - Azért, uram, mert sokkal nehezebb úgy elvégezni a munkát, ha nem tudom, mit kell csinálni.

Fiatalok kirándulnak székelyföldön. A faluba visszamenet eltévednek. Az arra érkező székely bácsit kérik meg segítségre:
    - Elnézést bátyánk, messze van ide a falu?
    Mire a székely bácsi:
    - Hát ide 10 km légvonalba' de tudok egy rövidebb utat...

- Mi a hasonlóság a nőgyógyász és a filmkritikus között?
    - ???
    - Mindketten ott keresik a hibát, ahol mások az örömöt...

- Képzeld, megvertem egy sakk bajnokot és egy pingpong bajnokot is!
    - Az lehetetlen!
    - De igaz. A sakk bajnokot pingpongban, a pingpong bajnokot meg sakkban vertem meg.