Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Zajonc
    A kokianos, az LSD-s és a füves ülnek a sitten :a kokós szippant... -Puszta kézzel szétfeszítjük a rácsokat, kinyírjuk az őröket és meglógunk.
    az LSD-s benyal egy bélyeget...
    -Nem ! Inkább apró hangyává változunk és kimászunk a kulcslyukon.
    A füves kifújja a füstöt...
    -Jó, de majd később !!

Két orvos beszélget:
    - Képzeld, tegnap 20 gyereket szoktattam le a kábítószerről!
    - Valóban, hogyan?
    - Hát rajzoltam egy nagy kört meg egy kis kört és azt mondtam: "Ekkora az agyatok, mielőtt elkezdtek drogozni, és ekkora lesz, ha nem hagyjátok abba!
    - Én tegnap 100 gyereket szoktattam le!
    - Azta, és hogyan?
    - Rajzoltam egy kis kört meg egy nagy kört és azt mondtam: "Ekkora a segglyukatok mielőtt bementek a börtönbe...

A kis Zsófika nem túl jeles tanuló, különösen hittanból gyenge. Egyik nap éppen hittanórán ülnek, amikor a tanár feltesz neki egy kérdést:
    - Na, Zsófia, meg tudod mondani, ki teremtette a világot?
    Zsófika gondterhelten ül a helyén, emlékei között kutat, de nem nagyon talál, amikor a mögötte levő padban Pistike megszúrja egy tűvel.
    - Úristen! - ugrik fel Zsófika.
    - Kitűnő - mondja elégedetten a tanár. Kicsit később újabb kérdést tesz fel a kislánynak:
    - És hogyan hívják a Megváltót, Isten fiát?
    Pistike ismét beledöfi a tűt Zsófikába.
    - Jézus! - ugrik fel ismét a lány.
    - Helyes a válasz - dicséri meg a tanár. - És azt is meg tudod mondani, mit mondott Éva Ádámnak, amikor megszületett a huszonharmadik gyerekük? Pistike ismét megszúrja.
    - Ha még egyszer belém döföd azt a micsodát, letépem a tökeidet! - kiáltja a kislány.
    :smile: :smile: :smile: