Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • davidka003
    A szőke a vörös és a fekete nő szaladnak a sivatagban,nyomukban egy oroszlán. A vörös meglát egy követ,felkapja ,hozzávágja az oroszlánhoz. Az oroszlán megtorpan....de azután megint elkezd szaladni utánuk. Szaladnak tovább,erre a fekete meglát egy nagy gallyat,felkapja,hozzávágja az oroszlánhoz. Az oroszlán megáll...,de azután mégnagyobb iramban usgyi utánuk. Szaladnak tovább,már majdnem utoléri őket ,amikor meglátnak egy fát.
    A vörös és a fekete gyorsan felmászik rá. 8)
    A szőke lent ácsorog. Leszól neki a vörös.-
    Gyere mássz fel gyorsan,mert megesz az oroszlán!
    -Engem????? Nem én dobáltam!

Ebben a hideg időben aktuális:
    Fiatal pár ül a parkban egy padon.
    - Megmelegíthetem a kezem a lábad között? - kérdezi a fiú.
    A lány bólint, majd néhány perc múlva megkérdi:
    - A füled nem fázik?

Egy csinos nő egy kocsmában odasétál a bárpulthoz, és egy érzéki gesztussal odainti a csapost.
    Mikor a csapos odaér, int neki, hogy hajoljon közelebb, és míg az ujjával játékosan a férfi szakállát
    babrálja, suttogva megkérdi:
    - Te vagy itt a főnök?
    - Nem - mondja a csapos.
    - Kérlek, hívd ide, beszélnem kell vele - suttogja a nő, mialatt továbbra is kihívóan játszadozik a csapos szakállával.
    - Sajnos nem tudom idehívni, segíthetek én?
    - Igen, át kéne adni neki egy üzenetet - mondja a nő érzékien suttogva a csapos fülébe.
    Az egyik ujjával végigsimítja a csapos arcát, majd finoman becsúsztatja a csapos tátott szájába.
    A férfi leesett állal, némán tűri a kényeztetést, majd végre nagyot nyelve megszólal:
    - Mi az üzenet?
    - Mondd meg neki, hogy se papír, se szappan nincs a WC-ben.

Egy boltos magyaráz az inasának:
    - Az ember nem azzal csinál üzletet, amit a vevő akar, hanem azzal, amit azon kívül elad neki. Rögtön megmutatom a következő vevőnél.
    Bejön egy nő:
    - Jó napot, egy speciális függönymosószert kérnék.
    - Parancsoljon. És itt van hozzá egy flakon üvegtisztító.
    - Minek az üvegtisztító?
    - Ha már a függönyök tiszták, akkor az ablakoknak is ragyogniuk kell!
    - Teljesen igaza van, köszönöm szépen!
    A boltos az inasához:
    - Na látod, így kell ezt csinálni, most te jössz.
    Bejön egy nő:
    - Jó napot, egy doboz tampont kérek.
    Az inas kirakja a tampont az asztalra - és mellé rak egy üvegtisztítót.
    - De hát nem kértem üvegtisztítót, minek az?
    - Most úgysem tud szexelni, legalább van ideje ablakot pucolni...

Ősemberek állnak a hegyoldalban egy patak közelében és nézik, ahogy az ősasszonyok a patakban mosnak.
    Egyszer csak egy nagy szikla gurul le a hegyről és agyonüti az egyik asszonyt. Az egyik ősember megszólal:
    - A francba!!! Ebben az évben már a második mosógépemet teszi tönkre a vízkő...

Nyuszika bemegy a cukrászdába:
    - Van bogaras fagyi?
    - Nincs - feleli a cukrász.
    Másnap megint bemegy nyuszika a cukrászdába:
    - Van bogaras fagyi?
    - Nincs.
    Harmadnap megint:
    - Van bogaras fagyi?
    - Nincs, nyuszika, de ígérem, lesz, ha ennyire akarod.
    Negyednap:
    - Van bogaras fagyi?
    - Van.
    - Oké... Az ÁNTSZ-től jöttem - ellenőrzés!