Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Frozen Whispers
    A kerékbilincs üzenete:
    "Rossz helyen parkolsz, öreg,... de most már itt is maradsz."

Élt egy juhász a hegyekben, még soha életében nem járt a városban. Egyszer elhatározza, hogy elindul és körülnéz a nagyvilágban. Amikor leér a hegyről, meglát két fényes csíkot, (a vasúti sínt) közzé áll és elindul. Hamarosan fütyülő hangot hall és lát közeledni valamit, ami még füstöl is. Gondolja magában: "jó nagy állat, leütöm!" A vonat elüti, kórházba kerül. Amikor hazaengedik a kórházból a juhászt, otthon ücsörög a fotelben, törött lábbal. A felesége teát főz neki, a vízforraló elkezd gőzölni és sípolni. A férfi gyorsan felugrik és leüti, össze-vissza tapossa. Kérdi a felesége:
    - Hát te, mit csinálsz?
    Az ember azt feleli:
    - Most kell agyonütni, míg kicsi, ha nagy lesz, nem bírunk majd vele!

Egy idősebb nőt megállít a rendőr az országúton.
    - Valami gond van, biztos úr? - kérdezi a nő.
    - Attól tartok, hölgyem, meg kell hogy büntessem gyorshajtásért. Kérem az iratait!
    - Sajnos nincs jogosítványom.
    - Hogy-hogy nincs?
    - 4 éve bevonták ittas vezetésért.
    - Valóban? Akkor kérem a kocsi papírjait!
    - Azok sincsenek nálam.
    - Miért?
    - Mert loptam a kocsit.
    - Micsoda? Lopta?
    - Igen. Leütöttem a tulajt, meghalt.
    - Mit beszél? Megőrült?
    - Meg akarja nézni? Ott van a hulla hátul a csomagtartóban.
    A rendőr a nővel hátramegy a csomagtartóhoz, közben erősítést hív. 5 percen belül meg is érkezik egy nyomozó, előveszi a fegyverét, és rákiált a nőre:
    - Asszonyom, azonnal álljon a kocsi mellé, és tegye fel a kezét!
    - Valami baj van, biztos úr? - kérdi tőle a nő.
    - Azt mondja a kollégám, hogy maga lopta a kocsit és megölte tulajdonost. Igaz ez?
    - Micsoda? Megöltem valakit?
    - Nyissa fel a csomagtartót!
    - Rendben, tessék! - Azzal az asszony felnyitja a tetőt, és látják, hogy a csomagtér üres.
    - Ez a maga autója, hölgyem? - kérdezi a fegyveres.
    - Igen, itt vannak a papírjaim, nézze! - veszi elő az iratokat a nő.
    A közlekedési rendőrnek tátva marad a szája.
    - A kollégám azt mondta, hogy nincs jogosítványa sem. - mondja a nyomozó.
    - Dehogy nincs! Látja, kérem, az is itt van!
    - Nem értem, hölgyem! Most már teljesen össze vagyok zavarodva. Nekem azt jelentették, hogy magának nincs jogosítványa, lopta a kocsit és megölt egy embert.
    Mire a nő azt feleli:
    - Nahát, még a végén azt is rám fogják, hogy gyorsan hajtottam!