Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Zajonc
    Nyár van, és a második emeletről egy férfi nyakába zuttyan egy használt kotongumi. Felháborodva néz fel. Látja, hogy csak egyetlen ablak van nyitva. Felveszi a pottyanatot, és becsenget a lakásba. Kijön egy idősebb úr.
    - Mondja, kérem, ki tartózkodik abban a szobában, aminek az ablaka az utcára néz és nyitva van? - kérdezi.
    - A lányom és a vőlegénye.
    - Akkor tessék, itt van az unokája.

A csatár sorozatban hagyja ki a jobbnál jobb helyzeteket. Amikor már huszadszor lő az üres kapu fölé két lépésről, szomorúan fordul a játékostársához:
    - Úgy látszik, ma nincs szerencsém!
    - Dehogy nincs, ez a mi kapunk!

A cigánygyerek megkérdezi a tanítónőt:
    - Minek kell nekünk egyáltalán dolgozatot írnunk?
    - Mert ha pofára osztályoznék, nagyon rábasznál...

Híres fizikusok bújócskáznak a mennyben. Éppen Einstein számol. Amikor eljutott százig, megfordul, és azt látja, hogy Newton mögötte áll, egy földre festett négyzetben. Odamegy hozzá, majd megfogja.
    - Ha! Megvagy!
    - Tulajdonképpen én 1 Newton vagyok 1 négyzetméteren. Szóval Pascalt találtad meg.

Ejtőernyős újonc odamegy a kiképzőjéhez:
    - Zászlós úr, én ma nem ugrom.
    - Na de miért nem?
    - Mert azt álmodtam az éjjel, hogy nem fog kinyílni az ernyőm.
    - Értem. És ha kicseréljük az ernyőjét egy társáéval?
    - Akkor ugrom.
    Megtörténik a csere, az újonc kiugrik, megrántja a szinórt, kinyílik az ernyő. Szépen jön lefelé, egyszerre az egyik társa elhúz mellette, majd becsapódik a földbe. Mikor az újonc is leér, kérdezik tőle:
    - Tulajdonképpen te voltál, akihez az utolsó szavait intézte. Megmondanád, mik voltak azok?
    - Hát, nem tudom... Csak annyit értettem, hogy ...nyádpicsáj...

Családi idill:
    - Drágám, hozd ide a sört a hűtőből!
    - Varázsszó?
    - Odabasszak?!

Van egy guminőm, Pamela Anderson a neve. Ha pedig nem fújom fel teljesen, akkor Medveczky Ilona.

A kiskatona leszerel, és hazafelé menet elhatározza, hogy az útjába eső első nőt magáévá teszi annyiszor, ahány foga van. Egy idős nénivel hozza össze a sors:
    - Mondja öreganyám, hány foga van?
    - Összesen egy! - válaszolja a néni.
    A katona elmeséli a fogadalmát, és teljesíti is azt. Már éppen indulna tovább, mikor utánakiált az öregasszony:
    - Várjál fiam! Van itt hátul még egy gyökér is!

Beálltam egy zsúfolt parkolóba és leengedtem az ablakot, hogy a hátsó ülésen nyújtózkodó kutyusom kapjon elég levegőt. Nem akartam, hogy utánam induljon, megálltam hát a járdán és visszamutatva rá, határozottan azt mondtam:
    - Ott maradsz! Érted?? Maradsz! Maradsz!!
    Egy közeli autó vezetője, látva hogy szőke vagyok, csodálkozva végigmért, majd megszólalt:
    - Csak be kell húznia a kéziféket!

Délre kaptam időpontot a nőgyógyászhoz, örültem, hogy délelőtt viszonylag stressz-mentesen fel tudok készülni majd az eseményre. Reggel azonban telefonhívást kaptam a rendelőből, hogy jó lenne, ha 9:30-ra ott tudnék lenni. "Persze, ott leszek" mondtam a legnagyobb nyugalommal, és csak utána estem pánikba. A reggeli kapkodás a szokásos menetben folyt, gyerekek reggeliztetése, öltöztetése, uzsonnák csomagolása, fuvarozás az iskolába, óvodába stb.
    8:45-re értem haza, nem volt mar idő újabb fürdésre, ezért csak gyorsan felkaptam a mosakodó rongyot a kád mellől, és jól lemostam magam "ott". Autóba vágtam magam és rohantam az orvoshoz. Felfeküdtem az asztalra, a fejemet a fal fele fordítottam, és azt képzeltem, hogy Párizsban sétálgatok...
    A doki megszemlélte a terepet, majd így szólt:
    - Hú-ha! Látom, ma volt egy kis különleges felkészülés...
    Nem tudtam, hogy miről beszél, nem reagáltam semmit, tovább sétáltam "Párizsban". Hazamentem, a nap további része a szokásos rutin szerint ment, főzés, gyerekek összeszedése, házi feladatok ellenőrzése, stb. Délután fele a lányom ijedt hangon kérdezte:
    - Anyu, hol van a mosdórongy a fürdőszobából?
    - Kidobtam, vegyél elő másikat. - mondtam neki.
    Mire a lányom:
    - De nekem az kell, mert benne volt az összes csillámporom és flitterem!

Kovacs dicsekszik:
    - Egy rongyos nadragban erkeztem Amerikaba, es most tizmillom van!
    - Es mondd oregem, mit kezdesz most tizmillio rongyos nadraggal?

Ladanybene van a terkepben?
    Tisztitsuk meg Budapest a szemettol!
    Kedves utasaink, most landolunk Berlin.
    Ez az o sajat Koppenhaga.
    Ez a te kalapacsod. De vajon ez a te Szeged?

Odahivja az apa kamaszodo fiat magahoz:
    - Fiam, el kell mondanom neked valamit. En Hirosimabol szarmazom.
    A fiu banatosan lehajta fejet.
    - Fiacskam, ez nem minden. Edesanyad Csernobilbol szarmazik.
    A fiu banatosan lehajtja a masik fejet is.

1941. szeptember 13. 01:43 am Berlin
    Stirlitz bemegy egy haz kapujan. Nehany lepes utan egy lepcsosorra bukkan. Stirlitz felmegy a lepcson, majd balra fordul. Talal egy lengoajtot. Stirlitz atmegy a lengoajton, majd egy masikon is. Szeme felcsillan, mert egy csukott ajtot vesz eszre.
    Stirlitz kinyitja az ajtot, s bent kigyullad a villany. Stirlitz becsukja az ajtot, a villany kialszik. Stirlitz ujra kinyitja az ajtot, a villany ujra kigyullad. Becsukja az ajtot, a villany ismet kialszik.
    - Hutoszekreny - gondolja Stirlitz.

Hajotorest szenved egy iskolahajo, egyedul a fiatal elso tiszt es harminc bombano marad eletben. Kiusznak a szigetre, de egy het mulva a ferfi nem birja, es ugy dont, hogy vegez magaval, vizbe folytja magat. El is indulna, uszna kifele, amikor meglat egy hosszu szakallas ferfit a tavolban, egy tutajon. Elkezd csapkodni es orditani:
    - Ember!! Erre! Ide!! Ez a sziget tele van bombanokkel! Es mind a magae lehet! Mindet megkaphatja!! Erre...
    Mire a ferfi a tutajon elmosolyodik, es kilibbent egy hajtincset a szemebol:
    - Na jo, csak a te kedvedert, szivi...

- Mi kell a babazashoz?
    - Bab meg viz.

- Miben hasonlit a cipo es a noi szem egymasra?
    - Mindketto fenyleni fog egy alapos kefeles utan.

- Miert van hatsoablak-futes a skodakban?
    - Melegen tartja a kezed, amig tolod.

- Hogyan duplazhatod meg egy Trabant erteket?
    - Megtankolod.

Mórickáék iskolában vannak.
    Tanárnő:mondjatok békával és hajóval mondatokat.
    Pistike jelentkezik:A béka leugrik a hajóról
    Nagyon jó mondja tanárnő
    István is jelentkezik:A béka felugrik a hajóra.
    Móricka:Békapod a fa..omat hajó ha nem jó

az iskolában a tanárnö elö áll azzal az ötlettel
    h mondjon mindenki T betüvel kezdödö szavakat
    senki nm jelentkezik morickát kivéve a tanárnö
    már eléggé ismeri de kis idömulva megszolitja erre moricka igy szol TÖRPE
    a tanárnö meg könyebbbül erremoricka
    DE EKKORA FA... VAN

Mi a különbség a tengerész, a tüzoltó és a nő között?
    a tengerész vízre tüzel,
    a tűzoltó túzre vízel,
    a nő pedig ott vízel ahol tüzel.:-D :-D :-P