Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Zajonc
    10 éves kisfiú az édesapjával sétál. Egyszer csak egy piros lámpás ház elé érnek, ahol erősen kifestett lányokat látnak.
    A gyerek meg-kérdezi:
    -- Apu! Milyen ház ez?
    Az apa nem tudja hirtelen, mit mondjon, nem akar hazudni, mire nagy nehezen kitalál valamit:
    -- Ez egy kupleráj. Tudod, itt hölgyek nyújtanak örömöt férfiaknak pénzért.
    A kisfiú tudomásul veszi. Hazamennek, a fiút nagyon furdalja a kíváncsiság, hogy milyen örömöt kaphat, összeszedi minden zsebpénzét, elmegy a kuplerájba. Ott a madam elé kiteszi az összes zsebpénzét, és azt mondja:
    -- Örömöt szeretnék!
    A Madam ránéz, hát gondolja, azért mégsem kellene a kisfiút még beavatni, hát süt neki palacsintát. Miután végzett a kisfiú, hazamegy. Otthon kérdezi az apja:
    -- Hol voltál, kisfiam?
    -- A kuplerájban voltam.
    Az apának hatalmasra nyílnak a szemei:
    -- És milyen volt?
    -- Hát, kilencet bírtam, a tizediket már csak széthajtottam és kinyaltam.

Székely bácsi felmegy Budapestre egy kis városnéző repülőútra. Felszállnak, minden simán megy. Kis idő múlva a pilóta csinál egy-két trükköt a repülővel mire a bácsi higgadtan így szól:
    - Gondoltam.
    Repülnek tovább. A pilóta megint csinál pár trükköt, mire a bácsi újra így szól:
    - Gondoltam.
    Leszállás előtt a pilóta úgy gondolja, hogy még utoljára lenyűgözi a bácsit és feje tetejére fordítja a gépet, mire a bácsi:
    - Na ezt nem gondoltam.
    A pilóta már nagyon kiváncsi hogy vajon a bácsi mire értette a repülés közben elhangzott szavait ezért mikor már a földön vannak megkérdezi:
    - Bácsi mondja már mire értette azt hogy: gondoltam, gondoltam és végül azt hogy nem gondoltam?
    - Hát azt gondoltam, hogy az első pár trükknél behugyozok, azt is gondoltam, hogy a következő trükköknél be is fosok, de hogy mindez még a nyakamba is folyik...