Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Zajonc #36974 10 éves kisfiú az édesapjával sétál. Egyszer csak egy piros lámpás ház elé érnek, ahol erősen kifestett lányokat látnak.
A gyerek meg-kérdezi:
-- Apu! Milyen ház ez?
Az apa nem tudja hirtelen, mit mondjon, nem akar hazudni, mire nagy nehezen kitalál valamit:
-- Ez egy kupleráj. Tudod, itt hölgyek nyújtanak örömöt férfiaknak pénzért.
A kisfiú tudomásul veszi. Hazamennek, a fiút nagyon furdalja a kíváncsiság, hogy milyen örömöt kaphat, összeszedi minden zsebpénzét, elmegy a kuplerájba. Ott a madam elé kiteszi az összes zsebpénzét, és azt mondja:
-- Örömöt szeretnék!
A Madam ránéz, hát gondolja, azért mégsem kellene a kisfiút még beavatni, hát süt neki palacsintát. Miután végzett a kisfiú, hazamegy. Otthon kérdezi az apja:
-- Hol voltál, kisfiam?
-- A kuplerájban voltam.
Az apának hatalmasra nyílnak a szemei:
-- És milyen volt?
-- Hát, kilencet bírtam, a tizediket már csak széthajtottam és kinyaltam.
Székely bácsi felmegy Budapestre egy kis városnéző repülőútra. Felszállnak, minden simán megy. Kis idő múlva a pilóta csinál egy-két trükköt a repülővel mire a bácsi higgadtan így szól:
- Gondoltam.
Repülnek tovább. A pilóta megint csinál pár trükköt, mire a bácsi újra így szól:
- Gondoltam.
Leszállás előtt a pilóta úgy gondolja, hogy még utoljára lenyűgözi a bácsit és feje tetejére fordítja a gépet, mire a bácsi:
- Na ezt nem gondoltam.
A pilóta már nagyon kiváncsi hogy vajon a bácsi mire értette a repülés közben elhangzott szavait ezért mikor már a földön vannak megkérdezi:
- Bácsi mondja már mire értette azt hogy: gondoltam, gondoltam és végül azt hogy nem gondoltam?
- Hát azt gondoltam, hogy az első pár trükknél behugyozok, azt is gondoltam, hogy a következő trükköknél be is fosok, de hogy mindez még a nyakamba is folyik...