Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Politikus elszólások:
1. “Queen Elizabeth Taylor.” A Thaiföldi miniszter-elnök anglia királynőjét köszöntve... (a királnyőt II. Elizabethként nevezik, teljes neve Elizabeth Alexandra Mary, Elizabeth Taylor ugye egy színésznő)
2. “Iránban nincsenek homoszexuálisok, mint az önök országában" - Mahmoud Ahmadinejad, Iráni miniszterelnök a Columbia Egyetemen elmondott beszédében.
3. "Sose közelednék egy ilyen kis mellű nőhöz" - Bill Clinton elnök, tagadva, hogy szexuálisan zaklatta Kathleen Willeyt.
4. “Az élet jobb lesz, az élet vidámabb lesz." Joszip Sztálin - az 1930-as évek végén... (ugye egy megalázó Finnországi hadjárat és a II. Világháború előtt vagyunk)
5. “Nem vagyok kommunista, és a forradalmi mozgalom sem az" - Fidel Castro. Ugyanebben a beszédben: “Én egy Marxista-Leninista vagyok, és az leszek életem utolsó napjáig"
6. "Ellenségeink innovatívak és találékonyak, és mi is azok vagyunk. Sose állnak meg újabb és újabb módját találni annak, hogy ártsanak országunknak és népünknek, és mi sem." Washington, D.C., 2004 augusztus 5. – George W. Bush.
7. "Ez egy nagy nap Franciaországnak!" - Richard Nixon amerikai elnök Charles de Gaulle francia elnök temetésén.
8. "Eddig 57 államban voltam - Azt hiszem egy maradt" - Barack Obama kampánykörútján, Oregon államban. (Az USA 50 államból áll)
9. “Mi is értünk el sikereket. Elértük, hogy a szegénységet egyenletesen elosszuk." - Ngujen Co Thatcs, Vietnám külügyminisztere.
10. “Németországban voltam a hétvégén, és Putyin német miniszterelnök egy régifajta, hidegháborús beszédet mondott egy ottani konferencián" - John McCain szenátor elnöki kampánybeszédében.
Forrás