Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Zajonc #36847 Ha alkalom adódna rá, kefélnél kínai nővel?
- Igen.
- Négerrel?
- Igen.
- És néger nővel?
- Melyik a legjobb álomhajó?
- Miközben te szopsz, én állom, ha jó.
- Hogy élveznek a nők 2002-ben (2003..stb)?
- Nem tudom.
- Pedig már szeptember (bármelyik aktuális hónap) van!
- Tudod-e, hol van a kotongumin a gyári szám?
- Na, látom, neked sem kell addig letekerni.
- Mi az? Száz foga van és egy vadállatot tart fogva?
- A sliccem.
- Hallottad, hogy Kecskeméten agyonlőtte magát egy mérnök?
- Hallottam.
- Jó a füled.
- Melyik a legkisebb sakktábla?
- A lábad, mert azon csak egy paraszt áll.
Támaszkodj rá valakire és mondd azt:
- Lenin azt mondta támaszkodjunk a parasztságra!
- Jössz gruppenszexelni?
- Megyek! És ki lesz ott?
- Ha a feleségedet is hozod, akkor mi hárman.
- Tudod mi a különbség a nő és a teve között?
- Hát te se vagy valami válogatós!
- Képzeld, holnaptól olcsóbb lesz a benzin!
- Tényleg?
- Nem, de képzeld el!
Ez hihetetlen... Bent vagyok a tescoba a haverjaimmal... piát veszünk...
erre mondom nekik kimegyek megkönnyeztetem a hernyót. bemegyek a wc be és mit látok benn??XD
két fullra beszívott csávó egy wc kefével(mellesleg tiszta kula volt a kefe) és egy wc pumpával kardoznak miközben az egyik csávó kiabálja
ÁLLJ ÁT A SÖTÉT OLDALRA LUKE...
Azt hittem ott hugyozok be de nembirtam kihagyni odakiabáltam nekik... Vader nagyúr a királyXD
erre abbahagyják a kardozást és felém fordulnak majd egymásra néznek és elkezdenek orditani... NEM VAGY AZ APÁÁNK!!!!
na ennyi elég volt elkezdtem kiszaladni és futottak utánam a wc kefével és a pumpával DDD azt az 1. biztonságiőr ráugrott az egyikre és a másik meg aztmondta: Invázióóó vissza a hipertérbe és fejbebas*ta a biztonságiőrt a kefével majd elszaladt... Na azthittem hogy a folyosóra pisálok a röhögéstől....
2 srác beszélget:
-...mert, hogy a nagyanyamra milyen tehet nehezedik
-Nehez a marvanylap?