Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Zajonc
    A bika áll a mezőn, egyszercsak megjelenik a kissé agresszív nyulacska és ráordít a bikára:
    - Hé, te nagy otromba bika! Húzd arrébb a segged, mert kikészítelek!
    A bika hang nélkül áll ott mozdulatlanul.
    - Hé Te! Nem hallod? Állj el előlem, mert kettérúgom a segged!
    A bika nagy nyugodtan hátat fordít a nyúlnak, bepucsít, és ráüríti a nyúlra a végbéltartalmát. A nyúl nagy nehezen kiássa magát, köp egy nagyot, és ráüvölt a bikára:
    - Na mi van, beszartál?

A kőműves, az ács és a villanyszerelő azon vitatkoznak, hogy melyikük munkája volt előbb a földön.
    - Mi építettük fel a gízai piramisokat - mondja a kőműves -, tehát először mi léteztünk.
    - Dehogy! - tiltakozik fejét rázva az ács. - Mi már jóval korábban elkészítettük Noé bárkáját.
    Erre a villanyszerelő kuncogni kezd.
    - Mi olyan vicces? - kérdi az ács.
    - A teremtés első napján Isten azt mondta: "Legyen világosság!" -magyarázza a villanyszerelő - Addigra mi már lefektettük a kábeleket!

- Jean, ki kopog odakint?
    - Csak az eső, uram.
    - Akkor engedje be, mert még elázik.

Egy doktornak viszonya van az ápolónőjével, aki teherbe esik tőle. Mivel nem akarja, hogy a felesége is tudomást szerezzen a gyerekről, kitömi egy kis pénzzel az ápolónőt és megkéri, hogy menjen el Olaszországba és ott szülje meg a gyereket.
    - De, hogyan fogom veled tudatni, hogy a gyerekünk megszületett? - kérdezi az ápolónő.
    - Csak küldj egy képeslapot és írd a hátoldalára, hogy "spagetti" és én gondoskodni fogok a kiadásaidról.
    Az ápolónő jobbat nem tudván, fogta a pénzt és elrepült Olaszországba. Hat hónappal később egy nap a doktor felesége felhívja őt a hivatalában.
    - Kedvesem, kaptál egy nagyon különös képeslapot Európából és egyáltalán nem értem, mit jelent.
    - Csak várj, míg hazaérek és azonnal elmagyarázom - mondja a doki.
    Amikor a doki hazaér és elolvassa a lapot, azonnal szívrohamot kapott. Rohammentő száguldott vele az ügyeletre. Egy orvostanhallgató hátramaradt, hogy vigaszt nyújtson a feleségnek és a szívroham előzményeiről kérdezze.
    Ekkor a feleség előveszi a képeslapot, amin a következő áll:
    "Spagetti, Spahetti, Spagetti, Spagetti - kettő kolbásszal és húsgombóccal, kettő pedig anélkül.

- Móricka! Mondd, mi lesz belőled, ha ennyit hazudozol?
    - Politikus!

A paraszt szánt a földjén. Arra megy a barátja.
    - Hé, Józsi, meghalt az anyósod!
    A paraszt nem válaszol, csak szánt tovább.
    - Hé, Józsi, süket vagy?
    - Nem, csak előbb a munka, aztán a szórakozás!

- Hogyan lesz öngyilkos a csiga?
    - ???
    - Belenéz a konnektorba.

Egy kabaréban hasbeszélő lép fel, a térdén egy kis bábu, a mutatvány lényege, hogy a bábu válaszol a művésznek. Emelkedik a hangulat, a hasbeszélő egymás után mondatja bábujával a jobbnál jobb szőke vicceket, amikor felháborodva feláll egy szőke nő:
    - Na idefigyeljen! Elegem van abból, hogy a férfiak a humor ürügyén semmibe veszik a nők jogait és méltóságukat! Miből gondolják, hogy a hajszínnek bármi köze lenne az intelligenciához? Ezt kikérem magamnak a többi nő nevében is!
    A hasbeszélő meghökken, majd elkezd szabadkozni. A szőke ráförmed:
    - Uram, maga maradjon csendben! Ahhoz a kis szarházihoz beszélek ott a térdén!

A székely elmegy a hegyekbe kirándulni a fiával. Rájuk esteledik és megszállnak egy erdészházban.
    Éjszaka felébred a székely és azt kérdi a fiától:
    - Mit csinálsz fiam?
    - Maszturbálok apám.
    - Na, és hogy haladsz, fiam?
    - Még nem sokra haladtam apám.
    - Na, akkor most már próbálkozz a sajátoddal!

A rendőr talál egy pingvint a városban. Kérdezi a főnőkét, mit csináljon vele.
    - Hát vidd el az állatkertbe!
    Elmegy a rendőr. Délután találkozik a főnökével, de még mindig mellette a pingvin.
    Kérdi a főnök:
    - Mit csinálsz? Nem azt mondtam, hogy vidd el az állatkertbe?
    - Ott már voltunk. Most moziba megyünk.

A férj boxmeccset néz a tévében, a felesége olvasgat mellette.
    Hirtelen felkiált a férj:
    - Hát ezt nem hiszem el! Még négy perc sem telt el, és máris vége!
    Mire a felesége:
    - Aha, tudom, mit érzel...

Tartalékos bevonuláson sorban szólították az embereket. Az első szólított Drács Ferenc volt, aki nem jelentkezett. A főtörzs hátratette a lapját és mindenki parancs felkiáltással jelentkezett. Egy ember maradt a végén illetve egy papír amikor lezajlott a következő dialógus:
    - Drács Ferenc!
    Semmi.
    - Hol van Drács Ferenc?
    Semmi.
    - Magát hogy hívják?
    - Dr. Ács Ferenc!

Mózes, Jézus és egy szakállas öregember golfozik.
    Mózes elüti a labdát, az beleesik a tóba.
    Mózes odamegy, kettéválasztja a vizet, ismét elüti a labdát, és az a lyuktól pár centire megáll.
    Elüti Jézusa labdát, az ráesik a tóra.
    Jézus a vízen odamegy a labdához, elüti, és az is a lyuktól néhány centire megáll.
    Jön a szakállas öregember, elüti a labdát, de pocsék az irányzéka és teljesen más irányba száll, mint amerre a lyuk van. Ráesik a labda a klubház tetejére, onnan begurul az esőcsatornába, onnan kiérve a sövény alatt begurul a tóba egy tavirózsa levelére.
    Odaér egy béka, bekapja a labdát, de abban a pillanatban lecsap rá egy sas.
    A béka repülés közben kiejti a labdát a szájából, és pont belesik a lyukba.
    Mózes erre odaszól Jézusnak:
    - Mondtam már, hogy utálok apáddal golfozni?

Nagyapó állandóan a régi szép időket emlegette, különösen azért, mert olcsóbb volt az élet. Igy sóhajtozott:
    "Amikor kisgyerek voltam, anyám elküldött a boltba, és két vekni kenyeret, 6 almát, egy szál kolbászt, két liter tejet és még újságot is tudtam venni, összesen 100 forintból!"
    Majd hozzátette: "Ez ma már lehetetlen, azok a rohadt kamerák mindenütt ott vannak!"

Pistike sétál a nagyapjával a parkban.
    Egyszercsak meglátnak két kutyát, amint szerelmeskednek.
    - Mit csinálnak a kutyák? - kérdezi Pistike.
    - Tudod, most csinálják a kiskutyát. - feleli a nagyapja.
    Később mikor hazamennek, Pistike meglátja a szüleit, amint éppen szerelmeskednek.
    - Hát ti mit csináltok?
    - Tudod, csinálunk egy kistestvért neked! - felelik a szülei.
    - Nem lehetne inkább hátulról? - kérdezi Pistike. - Én sokkal jobban szeretnék egy kiskutyát.

Móricka lemegy a játszótérre és ott van Pistike.
    - Bibibi nekem van homokozom!!! - mondja Pistike
    Móricka felrohan az anyukájához és megkérdi tőle:
    - Anyu nekem is van homokozom?
    - Persze Móricka - mondja az anya.
    Móricka megint lemegy a játszóra. Mondja Pistike:
    - Bibibi nekem van 1 labdám! Erre Móricka megint felszalad:
    - Anyu nekem is van labdám?
    - Persze Móricka.
    Móricka ismét lemegy a játszóra. Mondja Pistike:
    - Bibibi nekem van egy kistestvérem!
    Felszalad Móricka:
    - Anyu nekem is van kistestvérem?
    - Persze Móricka csak még a hasamba.
    Leszalad Móricka mondja:
    - Bibibi nekem is van kistestvérem csak Anyu lenyelte!

- Mi a különbség az elütött kutya és az elütött cigány közöt??
    - ???
    - Az kutya előtt van féknyom!