Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Zajonc
    - Tetszik az új szobalány, Móricka?
    - Ki nem álhatom. Legszívesebben belemarkolnék a hajába, és a nyakába harapnék, ahogyan apukám szokta.

Két szőke csaj ül az autóban, az egyik vezet. Egyszer csak megállnak.
    - Hé, miért álltál meg? - kérdezi az egyik.
    - Mert kifogyott a benzin.
    - De ügyes vagy, hogy észrevetted, én biztos továbbhajtottam volna!

A szemészeten a beteg letolja a gatyáját és csupasz fenekét az orvos felé fordítja.
    - Jóember! Tudja ön, hogy hol van? A szemorvosnál!
    - Tudom, tudom. De látja doktor úr azokat a kis szorszálakat a fenekem körül?
    - Igen, látom.
    - És azok végén a pici kis gombócokat?
    - Azt is látom!
    - Nahát! Ha azokat megpróbálom leszakítani, mindig könnybe lábad a szemem!

A medve sétál az erdőben. Valami különösre figyel fel. Az egyik bokor felől csak ennyit hall:
    - Egy... kettő... három... négy... öt... hat... hét.
    Egyszerre csak a nyuszika mászik ki a bokor mögül. A medve meglepődve nézi, és megkérdezi:
    - Nyuszika! Mit csináltál te a bokor mögött?
    - Pisiltem.
    - De miért kell ahhoz számolni?
    - Hát idefigyelj medve! Egy, lehúzom a zipzárom. Kettő, előveszem. Három, felhúzom a bőrt. Négy, pisilek. Öt, lehúzom a bőrt. Hat, elteszem. Hét, felhúzom a zipzárt. Nagyon jó, próbáld ki!
    Másnap a medve sétál az erdőben és ráérkezik a pisilés. Hát gondolja, hogy kipróbálja amit a nyuszika mondott. Bemegy az egyik bokor mögé, és elkezdi:
    - Egy... kettő... három... négy... öt... három... öt... három... öt... három... öt...

Egy fiatal fiú belép buddhista szerzetesnek, ahol némaságot kell neki fogadnia. Az a szabály, hogy csak minden 10 évben szólhat két-két szót. Az első 10 év eltelte után behívatja magához a kolostor főnöke, és megkérdezi, mit akar mondani.
    - Kemény ágy. - mondja a már nem is olyan fiatal szerzetes.
    Megint eltelik 10 év, megint behívatják, hogy mondhat két szót.
    - Rossz étel - mondja a szerzetes.
    A 30. év eltelte után megint behívatják, hogy mondjon két szót.
    - Ezennel felmondok. - mondja a szerzetes.
    - Jobb is ha elmész - mordul rá főnök. - Amióta itt vagy nem csinálsz mást, mint panaszkodsz.

Vidéki vendéglőben:
    - Cigánypecsenye van?
    - Van, de akkor zene nincs...

Két rendőr sétál a részlegük határánál. Azt mondja az egyik:
    - Te, nézd már! Itt egy hulla!
    - Ne má, megint?
    - Az a sok munka, megvárni a helyszinelőket, a hallottkémet meg a papírmunka...
    - Te! Vigyük át a másik részlegbe.
    Át is viszik, ahol pár óra múlva a másik részleg rendőrei arra járnak. Megszólal az egyik.
    - Te bazmeg! Ez a hulla visszajött!