Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Zajonc
    Üzleti érzék......Egy boltos magyaráz az inasának:
    - Az ember nem azzal csinál üzletet, amit a vevő akar, hanem azzal, amit azon kívül elad neki.
    Rögtön megmutatom a következő vevőnél.
    Bejön egy nő:
    - Jó napot, egy speciális függönymosószert kérnék.
    - Parancsoljon. És itt van hozzá egy flakon üvegtisztító.
    - Minek az üvegtisztító?
    - Ha már a függönyök tiszták, akkor az ablakoknak is ragyogniuk kell!
    - Teljesen igaza van, köszönöm szépen!
    A boltos az inasához:
    - Na látod, így kell ezt csinálni, most te jössz.
    Bejön egy nő:
    - Jó napot, egy doboz tampont kérek.
    Az inas kirakja a tampont az asztalra - és mellé rak egy üvegtisztítót.
    - De hát nem kértem üvegtisztítót, minek az?
    - Most úgysem tud dugni, legalább van ideje ablakot pucolni...

A férj szomorúan megy az orvoshoz.
    - Doktor úr, a legnagyobb problémám az, hogy a feleségem időtlen-idők óta nem szeretkezik velem.
    Mire az orvos behívja a feleséget, aki másnap meg is jelenik.
    - Doktor úr? Lehetek őszinte?
    - Hát nem azért van itt?
    - Na jó. Azért nem szeretkezem a férjemmel, mert reggel későn kelek, mert fáradt vagyok, ezért kénytelen vagyok taxit hívni. Persze a pénzt mindig otthon hagyom, és a taxis megkérdezi: Rendőrt hívjak, vagy megoldjuk másképp? Mire én: Megoldjuk másképp. Ezért késve érek be az irodába, ahol a főnök megkérdezi: Kirúgjam, vagy megoldjuk másképp?
    Mire én: megoldjuk másképp. Mivel a főnök csak este ér rá, ezért kénytelen vagyok taxit hívni, de pénzem ugye nincs. Ezért megkérdezi a taxis: Rendőrt hívjak, vagy megoldjuk másképp? Mire én: Megoldjuk másképp. Mire hazaérek ezért hulla fáradt vagyok, és csak aludni tudok.
    Erre az orvos:
    - Elmondjam a férjének, vagy megoldjuk másképp?

Az iskolában a tanító megkérdezi a gyerekeket, hogy kinek az apukája hasonlít valamelyik híres emberre. Az egyik diák büszkén mondja:
    - Az én apukám Mátyás királyra hasonlít.
    - Miért?
    - Mert olyan igazságos.
    Erre megszólal egy másik gyerek is:
    - Az én apukám Dugovics Tituszra hasonlít.
    - Miért?
    - Mert vállalatigazgató volt, és amikor lebukott, három másik embert is magával rántott!

Egy cowboy bemegy egy vadnyugati kocsmába, odamegy a kocsmároshoz, rendel egy dupla whiskeyt, és így kiált:
    - Ha Joe iszik, mindenki iszik!
    A többi vendég boldogan rohan a csaposhoz a dupla whiskey-ért.
    Így megy ez sok körön át, míg végre Joe odamegy a pulthoz, kivágja az árat, és így kiált:
    - Ha Joe fizet, mindenki fizet!

A szőke nő épp hatalmas C betűket rajzol piros filctollal kishúgára, mikor édesanyja belép a szobába:
    - Jesszus, te meg mit csinálsz a kishúgoddal???!!!
    - Semmit..., csak becézem!

Hogy hívják a süket macskát?
    (üvöltve) ciiiiccc...

Az anyós felhívja orvos vejét:
    - Fiam, kificamodott a bokám, most mit csináljak?
    - Sántítson mama, sántítson!

Az anyós hónapok óta vendégeskedik a gyerekeknél. Egy este azt kérdezi a vejétől:
    - Mond, van itt nálatok még olyan könyv, amit nem olvastam?
    Mire a vő:
    - A menetrendet olvasta már?

Székely és a fia angolul tanulnak. Jönnek ki már az 5-6. alkalom után, gondolják rágyújtanak.
    De, hogy közben gyakoroljanak is, ez az eszmecsere folyik le köztük:
    - Stone fire?
    - No thanks. Sky.

Az Amerikai Orvosi Szövetség kijelentette, hogy az orvosi célú kiadások nem a jó irányba haladnak. Az elmúlt néhány évben jóval nagyobb összeget fordítottak a plasztikai sebészetben használt szilikon implantátumokra és a Viagrára, mint az Alzheimer kór gyógyításával kapcsolatos kutatásokra.
    Az előrejelzések szerint emiatt 2030-ra mintegy 70 millió ember fog rohangálni a világban nagy mellekkel és erektált nemi szervvel, miközben nem emlékszik majd rá, hogy mit is kellene kezdenie velük.

Az anyósom kőhajításnyira lakik tőlünk. Ezt pontosan tudom, mert naponta többször is megdobálom.

- Ma elestem és megütöttem magam.
    - És hol fájt?
    - Benn a szobában!