Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Zajonc #36761 Bemegy egy öregember a kocsmába.
- Kérek fél liter bort!
- Vöröset, vagy fehéret?
- Tökmindegy, vak vagyok.
Szőke nő áll a buszmegállóban, és 2 választása van: Megvárja a buszt, vagy taxival megy. Ha taxival megy nincs semmi, de ha busszal akkor 2 választása van: Vagy ül, vagy áll. Ha áll akkor nincs semmi, ha ül akkor 2 választása van: Férfi, vagy nő mellé ül. Ha nő mellé, nincs semmi, ha férfi mellé, akkor 2 választása van: Vagy barátok lesznek vagy nem. Ha nem akkor nincs semmi ha igen, akkor 2 választása van: Vagy hozzá megy feleségül, vagy nem. Ha nem, akkor nincs semmi, de ha igen akkor 2 választása van: Vagy szül neki gyereket, vagy nem. Ha nem akkor nincs semmi, ha igen, akkor 2 választása van: Vagy fiú lesz, vagy lány. Ha lány akkor nincs semmi, ha fiú akkor 2 választása van: Vagy tűzoltó lesz, vagy katona. Ha tűzoltó akkor nincs semmi, ha katona, akkor 2 választása van: Vagy indul csatába vagy nem. Ha nem akkor nincs semmi, ha igen, akkor 2 választása van: Vagy nyernek, vagy nem. Ha nyernek akkor nincs semmi, de ha nem akkor 2 választása van: Vagy meghal, vagy nem: ha nem akkor nincs semmi, ha igen akkor 2 választása van: Vagy magánsírba temetik, vagy tömegsírba. Ha magánba akkor nincs semmi, de ha viszont tömegbe, akkor a szőke nő szíve meghasad, így inkább taxival megy.
Három férfi ül a buszmegállóban.
Az egyik azt mondja:
- Én vagyok a legszerencsésebb közülünk. 1 hete ugyanitt ültem, értitek... erre jön egy dögös maca, kivillantja a mellét, épp arról beszél hogyan szopna le grupiban a barátnőjével. Épp megadta volna a számát, de erre jön a busz, és nyomban felszált. Azóta is rá gondolok.. nem tudom kiverni a fejemből milyen gyönyörű volt.
- Az semmi. Én tegnap a buszon utaztam. Mellém érkezik két dögös maca... Épp arról beszélnek hogy hogyan akarnak kefélni velem és hogy mennyire szeretik a franciát.. ám amikor épp lépni akartam hogy bemutatkozzam, busz megáll, csajok lepattannak, én meg túl lassú voltam hogy én is leszállhassak utánnuk. Én vagyok a legszerencsétlenebb.
- Ez még mindíg lófasz. - mondja a harmadik.
- Veled mi történt?
Némán néz maga elé egy darabig, aztán megszólal.
- Tegnap épp sétáltam az utca másik végén. Arra jön két kigyúrt buzi. Se busz, se busz megálló.