Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Zajonc
    Bemegy egy öregember a kocsmába.
    - Kérek fél liter bort!
    - Vöröset, vagy fehéret?
    - Tökmindegy, vak vagyok.

Szőke nő áll a buszmegállóban, és 2 választása van: Megvárja a buszt, vagy taxival megy. Ha taxival megy nincs semmi, de ha busszal akkor 2 választása van: Vagy ül, vagy áll. Ha áll akkor nincs semmi, ha ül akkor 2 választása van: Férfi, vagy nő mellé ül. Ha nő mellé, nincs semmi, ha férfi mellé, akkor 2 választása van: Vagy barátok lesznek vagy nem. Ha nem akkor nincs semmi ha igen, akkor 2 választása van: Vagy hozzá megy feleségül, vagy nem. Ha nem, akkor nincs semmi, de ha igen akkor 2 választása van: Vagy szül neki gyereket, vagy nem. Ha nem akkor nincs semmi, ha igen, akkor 2 választása van: Vagy fiú lesz, vagy lány. Ha lány akkor nincs semmi, ha fiú akkor 2 választása van: Vagy tűzoltó lesz, vagy katona. Ha tűzoltó akkor nincs semmi, ha katona, akkor 2 választása van: Vagy indul csatába vagy nem. Ha nem akkor nincs semmi, ha igen, akkor 2 választása van: Vagy nyernek, vagy nem. Ha nyernek akkor nincs semmi, de ha nem akkor 2 választása van: Vagy meghal, vagy nem: ha nem akkor nincs semmi, ha igen akkor 2 választása van: Vagy magánsírba temetik, vagy tömegsírba. Ha magánba akkor nincs semmi, de ha viszont tömegbe, akkor a szőke nő szíve meghasad, így inkább taxival megy.

Három férfi ül a buszmegállóban.
    Az egyik azt mondja:
    - Én vagyok a legszerencsésebb közülünk. 1 hete ugyanitt ültem, értitek... erre jön egy dögös maca, kivillantja a mellét, épp arról beszél hogyan szopna le grupiban a barátnőjével. Épp megadta volna a számát, de erre jön a busz, és nyomban felszált. Azóta is rá gondolok.. nem tudom kiverni a fejemből milyen gyönyörű volt.
    - Az semmi. Én tegnap a buszon utaztam. Mellém érkezik két dögös maca... Épp arról beszélnek hogy hogyan akarnak kefélni velem és hogy mennyire szeretik a franciát.. ám amikor épp lépni akartam hogy bemutatkozzam, busz megáll, csajok lepattannak, én meg túl lassú voltam hogy én is leszállhassak utánnuk. Én vagyok a legszerencsétlenebb.
    - Ez még mindíg lófasz. - mondja a harmadik.
    - Veled mi történt?
    Némán néz maga elé egy darabig, aztán megszólal.
    - Tegnap épp sétáltam az utca másik végén. Arra jön két kigyúrt buzi. Se busz, se busz megálló.