Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Lehet, hogy volt már sry, de ez az egyik legjobb cigányos vicc amit hallottam:
Megy a cigány horgászni.Leül, bedobja a pecát a vízbe, eccer csak elkezdi rángatni valami. A cigány kihúzza, egy hal van a végén, olyan sárgás.
Megszólal a hal:
- Helló cigány. Én vagyok az aranyhal. Ha visszadobsz a vízbe, akkor három kívánságodat teljesítem.
- Mi van G*ci! Húzzá a vödörbe! Mágészünk vácsorára!
De a halacska csak nyomja a sódert, a cigus meg elobb-utóbb megunja, aztán visszadobja:
- Aztán mosmá húzzá a g*cibe!
- De most már kívánjál hármat!
Aszongya a cigus:
- Hát itt ez a sz*ros varburg. A f*szom se akar mán ezze többet menni. Hal! Aggyá nekem ide egy f*sza merdzsót!!! Tudod olyan 600-asat! Pikkkkkkk!!!!!! Ott a merci!
Cigány bepattan, hazamegy, láttya a putrit.
- Mi ez a sz*ros putri! Minden trutyis, büdös, gennyes! Fúj!
Eszterházi kasztellót izibe!!!!
Pikkkkkkk!!!!!! Ott a kastély!
Cigány bemegy, szembe jön a felesége.
- Mi ez az undorító retkes p*csa! Hát fodig érnek a csöcsei, azt különben is undorító! Szindi Kafford! Az kell nekem!
Pikkkkkkk!!!!!! Ott a Cindy Crawford!
Hú a cigány nagyon megörül! Gondolja magában, hát azért csak meg kellene köszönnie ezt a halacskának, hát kimegy a partra, és bekiabál a vízbe:
- Hé, hal! Húzzá ide! Meg akarom hálálni. Mond, hogy tehetném!
Odaúszik a halacska:
- Hát úgy, hogy kiveszel a vízbol, és ráhúzól a farkadra!
A cigány megfogja, ráhúzza, erre Pikkkkkkk!!!!!!
Az aranyhal egy 10 éves kislánnyá változik!
- ESKÜSZÖM BÍRÓ ÚR, ÍGY TÖRTÉNT!!!!!!!!!!!