Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Zajonc
    Egy nő elmegy a fogorvoshoz. Amikor beül a székbe, megmarkolja a doki férfiasságát.
    - De hölgyem, ön a nemi szervemet fogja!
    - Így van, és most mindketten nagyon óvatosak leszünk, hogy ne okozzunk fájdalmat a másiknak!

Háziállatok versenyeznek, hogy melyikük a legfélelmetesebb.
    Azt mondja a disznó:
    - Belehempergek a sárba, visítva rohangálok körbe, az összes baromfi megijed tőlem.
    Mondja a bika:
    - Felszegem a fejem, fújtatok egy kicsit, rohangálok a réten, az összes tehén, birka szerteszéjjel fut.
    Mondja a csirke:
    - Úgy teszek, mintha döglött lennék, a fél ország befosik a félelemtől, hogy madárinfluenzám van...

Utazom a busszal haza. A busz tele van, ezért nem tolakszom előre a jegykezelőig,
    inkább megkérek egy nőt, hogy lyukassza ki nekem a jegyet.
    De hogy szólítsam meg? “Te” vagy “ön”?
    Az utolsó előtti megállónál nem szállt ki, vagyis végig utazik.
    Alaposabban megnézem, van nála egy üveg bor, vagyis biztosan férfihoz utazik.
    A bor nem éppen a legolcsóbb, vagyis a férfi jól néz ki. A falunkban két férfi van, aki jól néz ki,
    – az én férjem és a szeretőm. A szeretőmhöz nem mehet, mivel oda én megyek most.
    Vagyis a férjemhez megy. A férjemnek két szeretője van – Kati és Andrea. De Kati üzleti úton van.
    Erre én: - “Andrea, ki tudnád lyukasztani a jegyemet?”
    Andrea: - “Ismerjük egymást???”

Mi az: 100 homokos a pincében?
    Padlófűtés.

Mi az: kicsi,fekete, és nem bírja el a kaszát?
    A halál fia

Hogy dadog a süketnéma?
    Remeg a keze

Mi a biofajgyűlölet?
    Két kopaszbarack üt egy cigánymeggyet.

Miért van a méheknek királynőjük?
    Mert ha kormányuk volna, nem lenne méz.

Mi a különbség a vízvezeték és az árva gyerek között?
    A vízvezetéknek van csapja az árva gyereknek nincs apja.