Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Zajonc
    Te, apjuk, figyelj már! A gyerek nem száll le a nyakamról, hogy vagy vegyek neki biciklit, vagy játsszak vele papás-mamást.
    - Hát, asszony, pénzünk nincsen a biciklire, úgyhogy játsszál vele, amit akar, hogy maradjon békén!
    - Anyu, vegyünk nekem biciklit!
    - Már mondtam, kisfiam, hogy nincs rá pénzünk.
    - Jó, akkor játsszál velem papás-mamást!
    - Na jó, hogy kell azt játszani?
    - Hát, fürödj meg, aztán öltözz hálóingbe (anyuka megteszi).
    - Most bújj be az ágyba, és várjál rám! (anyuka ezt is megteszi).
    A gyerek felöltözik apja ruhájába, fogja apja táskáját, benyit a hálószobába és odaszól anyukának:
    - Hé, asszony, öltözzé’! Megyünk biciklit venni a gyereknek!

Móricka nagyon hülye, ezért a németórán hátul ül.
    Szakfelügyelők érkeznek, a nagyon csinos tanár néni pedig német mondatokat ír fel a táblára, a gyerekeknek pedig sorban le kell fordítaniuk.
    A tanár néni tudja, hogy Móricka nagyon hülye, ezért jó könnyű mondatot ír fel neki. Móricka feláll, hosszan töpreng, majd kiböki:
    - De megbasznám!
    - Micsodaaa?.... Nem takarodsz ki azonnal, szemtelen pimasz kölyök?
    Móricka mérgesen hátrafordul a szakfelügyelőkhöz:
    - Maguk meg minek súgnak, ha nem tudják?!

A tévés vetélkedőn egy nő már a főnyereménynél tart, ám elfogy a műsoridő, így másnap vissza kell térnie az utolsó kérdés miatt.
    Miközben hazafelé autóznak, egész úton panaszkodik a férjének:
    - Pedig most olyan jó formában voltam! Olyan izgatott vagyok, hogy holnap biztos elrontom majd a választ!
    Mikor hazaérnek, a férj szó nélkül eltűnik, majd három óra múlva vigyorogva kerül elő:
    - Nézd csak, nem volt olcsó, de sikerült megszereznem a holnapi kérdést. Így hangzik: "Melyik egy férfi három legfontosabb testrésze?" És a válasz rá: "Az agy, a szív és a pénisz."
    Az asszony megörül, lefekszenek aludni.
    Éjfél körül a férj felrázza a feleségét:
    - Na, melyik egy férfi három legfontosabb testrésze?
    - Az agy... a szív... és a pénisz - motyogja az asszony félálomban.
    Ugyanezt megismétlik hajnal egykor és háromkor is.
    A vetélkedőn aztán a műsorvezető felteszi a döntő kérdést:
    - Nos, a kérdés így hangzik: "Melyik egy férfi három legfontosabb testrésze?"
    - Öööö, az agy - hebegi a nő izgatottan.
    - Úgy van! - kiáltja a műsorvezető.
    - Izé.... a szív.
    - Bravó! És a harmadik?
    - Öööö... áááá... mi is volt? Pedig a férjem az éjszaka a fejembe verte, most is itt van a nyelvemen...