Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Zajonc
    Két barátnő elhatározza, hogy rendeznek egy görbe estét a férjeik nélkül. Az este jól sikerül, pompásan érzik magukat, kicsit iszogatnak is. Ahogy hazafelé botladoznak részegen, hirtelen mindkettejükre rájön a pisilhetnék. Mivel éppen egy temető mellett vannak, bemennek a sírokhoz, bokrok közé. Mikor végeznek, azzal a problémával szembesülnek, hogy nincs semmi, amivel megtörölhetnék magukat. Egyikük lehúzza a bugyiját és megtörölközik vele, majd eldobja a ruhadarabot. A másiknak jobb ötlete támad, a mellette lévő síron található virágokról leszakít egy nagyobb levelet.

Másnap az egyikük férje szomorúan mondja a haverjának:

-Te, komám, nem tudom hol voltak a lányok, de az én feleségem bugyi nélkül jött haza!
    -Az semmi! - mondja a másik. - Te még szerencsés vagy, az enyémnek a seggén egy szalag volt azzal a felirattal, hogy Sosem felejtünk el, a helyi tűzoltóörs!

Felhasználó kérdése:

Tavaly a Barátnő 1.0-mat Feleség 1.0-ra fejlesztettem és az új program váratlanul elindította a Gyerek processt, amelynek rendkívül nagy a tár- és erőforrás-igénye. A termékismertetőben nem esik szó erről a jelenségről. Ráadásul a Feleség 1.0 minden más programba beinstallálja magát, és már a rendszerindításkor betöltődik. A különböző programok, mint Éjszakai Póker 1 0.3 és Sörivászat 2.5 azóta nem futnak, induláskor a rendszer összeomlik. Úgy tűnik nem is tudom kiirtani a rendszerből a Feleség 1.0- át. Gondolkodtam a Barátnő 1.0-ra való visszatérésén, de az Uninstall nem működik. Tudnak segíteni?

Válasz:

Kedves felhasználó, ez egy általános probléma. Sokan fejlesztik Barátnő 1.0-ájukat Feleség 1.0-ra , gondolván, hogy ez pusztán egy szórakoztató segédprogram. Ellenben a Feleség 1.0 operációs rendszert arra tervezték, hogy mindent futtasson. Ne is próbálkozzon az installálásával! A Feleség 1.0 későbbi eltávolítása a rendelkezésre álló erőforrások sérülésével járhat! Néhányan megpróbáltak installálni Barátnő 2.0-át, illetve Feleség 2.0-át, de több problémával találkoztak mint az eredeti rendszerben. Mások megpróbálták a Barátnő 2.0-át futtatni a háttérben, a Feleség 1.0 működésével egy időben. Sajnos a Feleség 1.0 érzékeli a Barátnő 2.0-át és ez összeütközést okoz ami a rendszer összeomlásához vezethet. A legegyszerűbb módja a problémák elkerülésének, ha egyik verzióját sem installálja a Feleség szoftvernek, csak a Barátnőt használja. A Barátnő 1.0, 2.0, 3.0 stb. Tökéletesen kompatibilisek és együtt is futtathatók! Na és akinek ez még nem elég, az jobb, ha vigyáz, mert a Feleség 1.0 gyakran fertőzött az Anyós 1.0 nevű rendkívül veszélyes vírussal, ami a Feleség 1.0 meglévő és használható részeit tönkreteheti. Nem lehet mást tenni csak irtani, irtani, mert ez a vírus olyan káros, hogy bizonyos idő múlva a Feleség 1.0 teljesen átalakul Anyós 2.0-vá, azaz a vírus saját magát fejleszti tovább.

Szőke nő fel-alá járkál a telefonfülke előtt, mert a mamájának akar telefonálni, de nincs nála aprópénz. Jön egy pasi, a szőke odasiet hozzá:
    - Kérem uram, bármit megteszek csak adjon egy kis aprópénzt, mert muszáj telefonálnom!
    - Bármit? Jó, akkor jöjjön velem!
    A pasi egy szállodai szobába vezeti a szőkét, majd mondja neki:
    - Térdeljen le!
    A szőke letérdel...
    - Húzza le a sliccemet!
    A nő lehúzza...
    - Vegye elő!
    A nő előveszi...
    - Jó, most kezdheti!
    - Halló, mama...?