Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Zajonc #36189 A farmer úgy dönt,hogy elmegy úszni a birtokán lévő tóhoz. Visz magával egy vödröt,hogy hazafelé szedjen egy kis gyümölcsöt. Már a tó közelében jár, amikor csengő kacagás üti meg a fülét. A partról látja, hogy néhány nő mentelenül fürdik a tóban. A nők észreveszik,és mérgesen kiáltják:
-Nem jövünk ki,amíg el nem megy!
-Rendben van,eszem ágában sincs meglesni magukat,nem maradok sokáig.
Aztán szépen felemeli a vödröt,meglengeti és hozzáteszi:
-Csak a krokodilt jöttem megetetni...
Egy hatalmas katonai teherszállító c130-as repülőgépet kísér két vadászgép. A pilóták rádión beszélgetnek egymással unaloműzésként. A vadászpilóták elkezdenek mindenféle műrepülő gyakorlatot végezni, az egyikük fennhéjázóan átszól a teherszállító pilótájának:
-Látod,hogy mire jók ezek a kis madarak?
-Ugyan már,ez semmi. Most én következem,ezt biztos nem tudjátok utánam csinálni!
A két vadászgép arrébb húzódik és várják a mutatványt. 5 perc múlva beszól a c130 pilótája a rádióba:
-Na, láttátok?
-Nem,nem láttunk semmit,mit csináltál mégis?
-Lássuk csak.. Felálltam,kinyújtóztattam a lábaimat, ittam egy kávét és hátramentem szarni egyet...
Szergej óriási monoklival a szeme alatt jelenik meg a munkahelyén. Kollégái faggatják, hogy mi történt vele.
- Tegnap szakszervezeti gyűlés volt és Tamara, aki előttem ült, felállt, hogy felszólaljon. Ekkor észrevettem, hogy a szoknyája becsípődött a fenekébe és kihúztam. Erre akkora pofont adott,hogy azt hittem, az épület szakad rám.
Pár hét múlva Szergej még nagyobb monoklival jelenik meg, ismét faggatni kezdik.
- Tegnap szakszervezeti gyűlés volt és Tamara aki előttem ült, ismét felállt, hogy felszólaljon. Ekkor Nyikolaj, aki mellettem ült, észrevette, hogy a szoknya becsípődött a fenekébe és kihúzta. Én viszont tudtam, hogy nem szereti, ezért visszadugtam.
Egy magas rangú amerikai tisztet áthelyeznek egy elhagyatott állomáshelyre Irakban. Az első napon, amikor körbejár, látja, hogy a katonák tábora mögött egy teve van kikötözve. Megkérdezi az őrmestert, hogy miért van ott. Az őrmester kicsit idegesen így válaszol:
- Hát uram, mint bizonyára tudja, itt 250 férfi szolgál és egy nő sem. És ha rájön a férfiakra a szükség..Akkor nagyon hasznos tud lenni a teve.
A főtiszt totál ledöbben és azt válaszolja:
- Nos nem állítom, hogy egyetértek önökkel, de tiszteletben tartom a szükségleteiket, maradhat a teve.
Eltelik egy hónap és a főtisztnek is szükségletei vannak,teljesen begerjedve ráparancsol az őrmesterre, hogy vezesse a tevét a sátrához. Egy létrát állít a teve mögé és vadul dugni kezdi. Amikor végez, így szól az őrmesterhez:
- A többiek is valahogy így csinálják?
- Nem egészen, uram. Ők általában csak felülnek a hátára és bemennek a városba a kurvákhoz.