Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Zajonc
    A farmer úgy dönt,hogy elmegy úszni a birtokán lévő tóhoz. Visz magával egy vödröt,hogy hazafelé szedjen egy kis gyümölcsöt. Már a tó közelében jár, amikor csengő kacagás üti meg a fülét. A partról látja, hogy néhány nő mentelenül fürdik a tóban. A nők észreveszik,és mérgesen kiáltják:
    -Nem jövünk ki,amíg el nem megy!
    -Rendben van,eszem ágában sincs meglesni magukat,nem maradok sokáig.
    Aztán szépen felemeli a vödröt,meglengeti és hozzáteszi:
    -Csak a krokodilt jöttem megetetni...

Egy hatalmas katonai teherszállító c130-as repülőgépet kísér két vadászgép. A pilóták rádión beszélgetnek egymással unaloműzésként. A vadászpilóták elkezdenek mindenféle műrepülő gyakorlatot végezni, az egyikük fennhéjázóan átszól a teherszállító pilótájának:
    -Látod,hogy mire jók ezek a kis madarak?
    -Ugyan már,ez semmi. Most én következem,ezt biztos nem tudjátok utánam csinálni!
    A két vadászgép arrébb húzódik és várják a mutatványt. 5 perc múlva beszól a c130 pilótája a rádióba:
    -Na, láttátok?
    -Nem,nem láttunk semmit,mit csináltál mégis?
    -Lássuk csak.. Felálltam,kinyújtóztattam a lábaimat, ittam egy kávét és hátramentem szarni egyet...

Szergej óriási monoklival a szeme alatt jelenik meg a munkahelyén. Kollégái faggatják, hogy mi történt vele.
    - Tegnap szakszervezeti gyűlés volt és Tamara, aki előttem ült, felállt, hogy felszólaljon. Ekkor észrevettem, hogy a szoknyája becsípődött a fenekébe és kihúztam. Erre akkora pofont adott,hogy azt hittem, az épület szakad rám.
    Pár hét múlva Szergej még nagyobb monoklival jelenik meg, ismét faggatni kezdik.
    - Tegnap szakszervezeti gyűlés volt és Tamara aki előttem ült, ismét felállt, hogy felszólaljon. Ekkor Nyikolaj, aki mellettem ült, észrevette, hogy a szoknya becsípődött a fenekébe és kihúzta. Én viszont tudtam, hogy nem szereti, ezért visszadugtam.

Egy magas rangú amerikai tisztet áthelyeznek egy elhagyatott állomáshelyre Irakban. Az első napon, amikor körbejár, látja, hogy a katonák tábora mögött egy teve van kikötözve. Megkérdezi az őrmestert, hogy miért van ott. Az őrmester kicsit idegesen így válaszol:
    - Hát uram, mint bizonyára tudja, itt 250 férfi szolgál és egy nő sem. És ha rájön a férfiakra a szükség..Akkor nagyon hasznos tud lenni a teve.
    A főtiszt totál ledöbben és azt válaszolja:
    - Nos nem állítom, hogy egyetértek önökkel, de tiszteletben tartom a szükségleteiket, maradhat a teve.
    Eltelik egy hónap és a főtisztnek is szükségletei vannak,teljesen begerjedve ráparancsol az őrmesterre, hogy vezesse a tevét a sátrához. Egy létrát állít a teve mögé és vadul dugni kezdi. Amikor végez, így szól az őrmesterhez:
    - A többiek is valahogy így csinálják?
    - Nem egészen, uram. Ők általában csak felülnek a hátára és bemennek a városba a kurvákhoz.