Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Én ezt így ismertem:
Kedves Fiam!
Azért írom neked ezt a levelet, hogy tudjad, még élek. Lassan írok, mert nem tu-dom, hogy tudsz-e gyorsan olvasni. Ha megint hazajössz, nem ismersz rá a lakásunkra, mert elköltöztünk. Ebben a lakásban már mosógép is van. Legutóbb 14 inget tettem bele, és meghúztam a láncot. Még nem tudom, hogy milyen szépen mos, mert az ingeket azóta sem láttam viszont. Édesapádnak új munkahelye van. Ötszáz ember van alatta, ugyanis a temetőben kaszálja a füvet. A múlt héten Ottó nagybátyád boroshordóba fulladt. Egyesek megkísérelték a mentést, de olyan hevesen tiltakozott, hogy nem sikerült. Mária nővérednek kisbabája született, de mivel nem tudom, hogy fiú-e vagy lány, ezért azt sem tudom, hogy te most nagybácsi vagy avagy nagynéni.
A múlt héten csak kétszer esett az eső. Egyszer három, utána pedig négy napig. Annyira dörgött, hogy a tyúkunk ijedtében kétszer egymás után ugyanazt a tojás tojta.
A múlt héten mindannyian be lettünk oltva földrengés ellen.
Üdvözlettel:
Édesanyád
Nagyhörtyen, 1999. június 13.
Utóirat: Ebben a levélben pénzt is akartam küldeni, de a boríték már le volt ragasztva.