Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Zajonc #35986
"Tegnap úgy bebasztam,h hajlnalban felhívtam a Tóthmamát vonalason,és felmondtam neki a Pitagorasz-tételt."
:lol:
-----------------------------------------------
ez mekkora parasztság:
-Szia! Hogy vagy? Képzeld levágattam a hajam, leszoktam a cigirő és kiszálltam a zenekarból! Veled van vmi újdonság?
-szia! velem nincs semmi új azon kívül, hogy akkora farka van a mostani pasimnak, hogy már eszembe se jutsz.
Szilvesztert köszöntő sms-emben ennyi állt:
Átél (a Buék helyett.. 1 betű azért stimmelt)
----------------------------------------------------
Bazmeg. Azon gondolkodtam a többiek mennyire látják hogy iszonyatosan betéptem...miközben felfele mentem a lefelejövő mozgólépcsőn.
Január 1-e délelőtt 10, az előző esti buli után: "Felköhögtem egy konfettit bassza meg"
------------------------------------------------
Á készre vágtam magam az este de összehaverkodtam pár sráccal azok meg hazavittek, mondom magamba de jó fejek erre ahogy kiszállok a kocsiból akkor veszem észre, hogy rendőrautó :lol:
-------------------------------------------------
(Főnökömnek)Bveteg vghok nfn tol ma dlogozni mfni.
Gratulálok! Ha ezt el tudod olvasni, nem pusztult el minden agysejted. Holnap várunk. F
------------------------------------------------
emlékeztető telefonban: Gecit kimosni a hajamból!
Azt mondta a csaj, olyanok a golyóim mint egy csecsemőé... azt válaszoltam olyan a pinája mint a csillagkapu