Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Zajonc

"Tegnap úgy bebasztam,h hajlnalban felhívtam a Tóthmamát vonalason,és felmondtam neki a Pitagorasz-tételt."

:lol:

-----------------------------------------------

ez mekkora parasztság:

-Szia! Hogy vagy? Képzeld levágattam a hajam, leszoktam a cigirő és kiszálltam a zenekarból! Veled van vmi újdonság?

-szia! velem nincs semmi új azon kívül, hogy akkora farka van a mostani pasimnak, hogy már eszembe se jutsz.

Szilvesztert köszöntő sms-emben ennyi állt:
    Átél (a Buék helyett.. 1 betű azért stimmelt)

----------------------------------------------------

Bazmeg. Azon gondolkodtam a többiek mennyire látják hogy iszonyatosan betéptem...miközben felfele mentem a lefelejövő mozgólépcsőn.

Január 1-e délelőtt 10, az előző esti buli után: "Felköhögtem egy konfettit bassza meg"

------------------------------------------------

Á készre vágtam magam az este de összehaverkodtam pár sráccal azok meg hazavittek, mondom magamba de jó fejek erre ahogy kiszállok a kocsiból akkor veszem észre, hogy rendőrautó :lol:

-------------------------------------------------

(Főnökömnek)Bveteg vghok nfn tol ma dlogozni mfni.

Gratulálok! Ha ezt el tudod olvasni, nem pusztult el minden agysejted. Holnap várunk. F

------------------------------------------------

emlékeztető telefonban: Gecit kimosni a hajamból!

Azt mondta a csaj, olyanok a golyóim mint egy csecsemőé... azt válaszoltam olyan a pinája mint a csillagkapu