Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
TDantes #35709 Hát én se illek bele, hiszen nem 1980 előtt, hanem utána de még a 80-as években születtem. Mégis, szinte ugyanígy éltem én is.
Számítógép? Általános suliban az egyik gyereknek volt egy Commodore-ja. Egy másiknak később lett egy 386-osa, amiről már azt se tudom milyen is volt. mert nem láttam.
Ma meg, minden gyereknek számítógép, sokaknál meg még pluszban ott konzol.
Mondjuk nem is hiányzott a PC, persze jó lett volna ha van, de PC nélkül is nagyon jól elvoltunk.
Elég szégyen, hogy viszont amióta PC-m, főleg netem van, hogy hozzá nőttem...eh megfertőzött ez a hülye technika...