Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Rettenthető
    -Mit csinál a zoofil vadász, ha meglát egy rókát?
    -???
    -Meghúzza a ravaszt!

Két cigány sétál a kukoricásban, mikor megszólal az egyik:
    - Gázsi. Nincs-zsák!
    Mire a másik rémült arccal kapkodja körbe a fejét:
    - Nindzsák (gyk: ninják)?

Megy a cigány egy nagy zsákkal a hátán. Meglátja a rendőrt és elkezd szaladni. Erre a rendőr utánakiált:
    - Állj meg cigány!
    Mire a cigány:
    - Miféle disznó?

A rákosi éra alatt bemegy a tanácshoz egy ember, és azt mondja:
    - Szeretném megváltoztatni a nevem...
    - Hohohóó, nem úgy megy az elvtárs, hogy csak úgy nevet változtatunk. Hogy hívják magát?
    - Szar Mátyás.
    - Hát, ezzel a névvel valóban problémás lehet élni. És mire szeretné változtatni?
    - Szar János.

Valahol Szibériában a dúló kommunizmus idején:

- Te Szergej, ad már ide azt a vodkát!
    - Halkabban Iván, még elvisznek!
    - Innen? Hova?

A róka, a farkas és a medve elmennek dolgozni.

A róka egy tyúkólba, a farkas egy juhhodályba, a medve pedig egy téglagyárba.
    3 hónap múlva találkoznak:
    A róka le van fogyva és össze is van verve, a farkas szintén le van fogyva és még jobban össze van verve, a medve szép kövér és semmi baja.
    Kezdi a róka a történetét:
    Mikor odakerültem, akkor találtam elég fogamra valót, de észrevették a fejesek, hogy fogy a tyúk, ezért megvertek, aztán kirúgtak.
    Folytatja a farkas:
    Mikor odakerültem, akkor találtam elég fogamra valót, de észrevették a fejesek, hogy fogy a bárány, ezért iszonyatosan megvertek, aztán kirúgtak.
    Mire a medve:
    Mikor odakerültem, akkor találtam elég fogamra valót, tégla továbbra is készült, a cigányokat meg senki nem számolja...