Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Ausztráliában egy gazdag nő férjéről kiderült, hogy nagy nőcsábász, ezért elváltak. A nő elhatározta, hogy új férjet keres, olyant, aki még nem volt nővel. Ezt feltételül szabva adott fel egy újsághirdetést, melyre csak egy férfi jelentkezett.
Összeismerkedtek, kölcsönös volt a szimpátia. A nő többször rákérdezett, hogy biztosan szűz-e a fickó, a férfi meg váltig állította, hogy soha nem volt nővel. Össze is házasodtak. A nászéjszakán az újdonsült férj iszonyatos rendezkedésbe kezdett a hálószobában: a székeket a falhoz tolta, az asztalokat is, mindent elpakol a szoba közepéről.
- Mit csinálsz, szívem, miért rendezed át a szobát? - kérdi elképedve a nő.
- Hát, ahogy mondtam, én még nem voltam nővel. De, ha az olyan, mint a kenguruval, akkor itt minden helyre szükség lesz!