Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Molnibalage
    Ez biztos volt már.

- Mami, miért van az apunak olyan kevés haj a fején?
    - Tudod, kicsim, azért, mert apád túl sokat gondolkodik.
    - És neked miért olyan hosszú a hajad?
    - Kuss, edd meg a reggelidet!

Mr. Smith, egy leányiskola biológiatanára, a következő kérdést tette fel egy óráján:

- Nos, Miss Julie, meg tudná nevezni azt az emberi testrészt, amely adott körülmények között normális méretének hatszorosára nő, és megnevezné az ehhez szükséges körülményeket is? Miss Julie elvörösödött, majd fagyosan így szólt:

- Mr. Smith, azt hiszem, nem helyénvaló ilyen kérdést feltenni nekem. Biztosíthatom arról, hogy a szüleim tudomást fognak szerezni az esetről.

Mr. Smith nem zavartatta magát, és feltette ugyanazt a kérdést Miss Marynek is. Miss Mary válasza:

- A pupilla, gyenge fényben.
    -Helyes - mondta a biológiatanár -, Miss Julie-nak pedig három dolgot mondanék. Először, nem tanulta meg a mai anyagot. Másodszor, piszkos a fantáziája. Harmadszor pedig, egyszer majd nagyon nagyot fog csalódni.

Angol nő megkérdezi a férjét:
    - Mondd szivem! Ha Én meghalok utána, megnősülsz majd?
    - Igen drágám!
    - És mond, ha megnősülnél ugyanebben a házban laknátok?
    - Én szeretem ezt a házat, gondolom igen.
    - És ugyanebben az ágyban szeretkeznétek?
    - Mivel most vettük ezt az ágyat, és nagyon jó, hát valószínűleg nem dobnám ki, tehát igen, ebben.
    - És hagynád, hogy az Én ruháimban járjon?
    - Hát ha jó neki, akkor persze.
    - És használhatná az én golfütő készletemet?
    - Nem hiszem, ő balkezes...

A férj hazatérve nejét meztelenül találja a szobában.
    - Meg vagy őrülve?! Miért járkálsz itt pucéran? - kérdi.
    - Mert nincs egy rongyom, amit felvegyek! - feleli a neje.
    A férj a szekrényhez rohan, kinyitja és azt mondja:
    - Nincs egy rongyod?! Nézzük csak: egy ruha, két ruha, három ruha, szia Gyula, öt ruha...

Két lány elmegy a szórakozni, az egyiküket felkéri egy jóképű fiatalember. Tánc közben a lány megkérdezi a fiút:
    - Olyan sápadt vagy. Miért nem mész gyakrabban a napra?
    - Most szabadultam a börtönből.
    - És miért kerültél be?
    - Megfojtottam a feleségemet, levágtam a fejét és bedobtam egy folyóba.
    Tánc után a lány visszatér a barátnőjéhez és ezt súgja neki:
    - Képzeld, nőtlen!

Az 1950-es évek végén riportot készítenek Iván bácsival, aki annakidejen találkozott Lenin elvtárssal szibériai számüzetése idején.
    Riporter: Iván bácsi, az egész Szovjetunió izgatottan figyeli Önt, mesélje már el nekünk, hogy hogyan talákozott Lenin elvtárssal Szibériában.
    Ivan bácsi: Hát kéremszépen igen nagy volt akkor a hideg, vihar is vót, üvöltöttek a farkasok, nagyon sok farkas vot ám akkoriban, a hó is volt vagy 2 méteres. És hát jött az éjszaka én meg elkezdtem készülődni. Beszögeltem az ajtót és az összes ablakot. Aztán odatoltam a nagyszekrényt az ajtó elé és a másik nagyszekrényt az ablakok elé....
    Riporter: Jó,jó Iván bácsi, térjunk a lényegre, Lenin elvtársról szeretnénk hallani.
    Ivan bácsi: Mondom már, na. Szóval odatoltam a szekrényt, meg az asztalt meg az ágyat az ajtóhoz, ablakhoz, a bútorok lábát meg szögekkel is odaerősítettem, szenvedtem vagy 2 órán át....
    Riporter: Igen, és....
    Ivan bácsi:És mikor épp elkészültem, hallom ám, hogy kopognak...
    Riporter: -(izgatottan)- Lenin volt, Iván bácsi?????
    Ivan bácsi: Lenin vót, hát.
    Riporter: -(még izgatottabban)- És, mit mondott neki Iván bácsi?
    Ivan bácsi: Hát hogy most már mennyen a jó kurva annyába!!

Két székely favágó megy az erdőben. Az egyik hirtelen belevágja a fejszéjét a másik hátába. Erre visszafordul az első:
    - Ez most poén volt, vagy komolyan gondoltad?
    - Hát, én teljesen komolyan gondoltam...
    - Csak azért, mert viccnek egy kicsit durva lenne...