Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Lehet, hogy volt már ez a vicc...de tegnap hallottam, sztem marha jó, egy picit morbid:
Székely fiatal legény megy hazafelé a munkából. Belép a házba, látja földön az anyját, csupa vér, lógnak a belei...stb. Nagyon megrémül, megy tovább a házban, a konyhában a húgát találja hasonló állapontban, csupa vér meg minden. Már nagyon kétségbe van esve, mikor belép a szobába, ahol a faterja fekszik, vér minden, lóg a bele, de még él. A fiú odasiet hozzá és megkérdezi:
- Édesapám! Mi történt!?
- Hát fiam, bejött egy hatalmas medve és megölte anyádat, meg a húgodat. Engem is megtámadott, de én túléltem.
A fiú apja hasára néz, ahogy lógnak ki a belei, és azt mondja:
- És mondd csak édesapám, nem fáj???
- Csak ha nevetek!