Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Volt egyszer két asszony, akik Salamon király elé járultak, egy ifjút cipelve magukkal, aki mindkettejük lányának házasságot ígért. A király meghallgatta az asszonyok történetét, majd megparancsolta, hogy az ifjút vágják ketté, hadd jusson mindkettőnek belőle.
"Ne!", kiáltotta az egyik asszony. "Ne ontsunk vért! Vegye el a másik asszony lányát!" A bölcs király nem habozott, "A férfi vegye feleségül a másik asszony lányát", mondta. "De hát ő elnézte volna, hogy kettévágják!", kiáltott fel a király udvartartása. "Így van", mondta Salamon király, "ebből is látszik, hogy ő az igazi anyós."
Az anyósom ma reggel becsöngetett. Amikor ajtót nyitottam, azt kérdezte: "Itt maradhatok néhány napig?"
Persze - válaszoltam, és becsuktam az ajtót.