Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
BenceYCE #34272 Valóban repül az idő :) Már 2-vel több van. Viszont szeretném ha kielemeznénk a MINISZTER ELNÖK szó jelentését és hogy mire hivatott az az ember aki ezt a posztot betölti. Bár gondolom teljesen felesleges erről vitáznunk, mert a a végeredmény úgy is az lesz, hogy Te úgy érzed, hogy a Te általad választott képviselők (mit is jelent ez a szó?) Téged képviselnek, míg szerintem az énáltalam egyáltalán nem választott képviselők szerintem a saját pénztárcájukon kívül semmit sem képviselnek. Posztot töltenek be egy sereg hozzáértő vagy hozzá nemértő ember felett és elvileg Őket kéne picsán rúgni, de sajnos én nemigen látok itt felelősségre vonást semmilyen szinten. Tehát maradjunk annyiban, hogy csak szeretnénk ha a szolga és a képviselő tenné a dolgát, de ez gyakorlatilag nem valósul meg. Addig is jókat viccelődhetünk a terelt bulvárbotrányokon, meg a az általunk leadózott pénzek "szakszerű" elosztásáról :)