Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
A nők feminista kongreszust tartanak, ahol sorban felszólalnak, és megosztjak élményeiket. Először az amaerikai nő beszél:
- egyszer jött haza a férjem, Charles, és követelte, hogy vasaljam ki az ingét! Én mondtam neki, kedvesem, van kezed, megfogod a vasalót és szépen kivasalsz!
Hát, első nap nem láttam semmit, második nap sem láttam semmit, de harmadik nap Charles vasalt, minta kisangyal.
Nagy tapsot kap. Másodjára a francia nő kér szót:
- Velem ugyan ez történt. A férjem, Jeaen követelte, hogy mossak ki, én mondtam, szépen pakolj be mindent a mosógépbe, és moss ki!
Első nap nem láttam semmit, második nap sem, de harmadik nap Jean mosott!
Újra nagy taps, utoljára Manci néni mesél:
- Az én Pistám egyik nap az asztalra csapott, hogy vacsorát kér, de ízibe! Én meg mondtam, nem vagy béna, megfogod a kést, megpucolod a krumplit, és szépen megfőzöl!
Hát, első nap nem láttam semmit, második nap sem láttam semmit, a harmadik nap a bal szememre már láttam.