Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • sovatalevi
    Repülőn
    A Német, a cigány és a Magyar utaznak egy repülőn. Egyszer a Német kidob az ablakon egy ezüst kanalat, megkérdezik tőle hogy ezt miért dobtad ki?
    - Nálunk ebből van a legtöbb. Utána a cigány is kidob egy aranykanalat és tőle is megkérdezik hogy miért dobta ki az ablakon a kanalat, azt feleli:
    - Nálunk meg ebből van a legtöbb. Mire a Magyar felál és kidobja a cigányt az ablakon. Kérdi tőle a Német hogy miért dobta ki a cigányt?
    - Nálunk meg ebből van a legtöbb!

Cigány és az aranyhal

A cigány horgászik a folyóparton, kifogja az aranyhalat.
    - Te, cigány! Dobj vissza, teljesítem egy kívánságod!
    A cigány visszadobja a halat, de gondolja, jól kitol vele!
    - Azt kivánom, hogy cseréljed fel nekem Európát Amerikával, Afrikát meg Ázsiával!
    - Te, cigány! Én ehhez túl kicsi vagyok! Kívánj valami könnyebbet!
    A cigány gondolkozik egy ideig, majd azt mondja:
    - Tudod mit! Itt mos a folyópártnál a féléségém. Menj oda hozzá, és változtássád át gyönyörűségesen szép királykisásszonnyá!
    A hal beleegyezik és elúszik, azonban pár perc után már jön is vissza:
    - Te, cigány! Mi volt azzal az Amerikával?

Olasz fizikus

A kis Gazsi sírva megy haza az iskolából.
    - Minek bőgsz te gyerek? - kérdi az apja.
    - Fizikából kaptam egy karót, mert nem tudtam egy olasz fizikus első nevét, akiről a feszültséget nevezték el! Valamilyen Volta.
    - H*lye gyerek, hát Dzsontra-Volta!

Cigányasszony kölykei

Egy cigányasszony 10 kölykével masírozik végig a városban, valami kegyetlen hangerővel. Megszólítja őket egy rendőr:
    - Csókolom, de zajosaknak tetszenek lenni. Kié ez a sok gyerek?
    - Há' kérem, ez mind a enyimé!
    - Csak úgy kíváncsiságból: ki csinálta ezeket a gyerekeket?
    - Há' a nagyját az apja, az apraját meg a nagyja.

Cigány szám

- Gazsi! Gondolj egy számra!
    - Megván.
    - Felezd meg!
    - Megván.
    - Most oszd el néggyel!
    - Megván.
    - Na mi jött ki?
    - Sön.
    - Te Gazsi... melyik számra gondoltál?
    - Ájkengetnó szatiszfeksön.

Romák és a Forma-1

A McLaren istálló Magyarországon állított össze új team-et, mivel észrevették, hogy a cigány fiatalok hihetetlen rövid idő alatt képesek leszerelni az autók kerekeit.
    Kirúgták hát a sokat próbált team-üket, és romákból összeállított csapattal vágtak neki a versenyeknek.
    Eleinte minden a legnagyobb rendben zajlott, a romák 2-3 másodperc alatt le- és felszerelték a versenyautó kerekeit. A probléma a következő tíz másodpercben keletkezett, amikor a romák átfestették az autót, átütötték a gyártási számát, és eladták az egész gépet a pilótával együtt!