Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • poppe
    Az alkoholista bemegy a kocsmába a 10 éves fiával, kirendel neki egy féldecit, és azt mondja, hogy addig nem kelhet fel a pult elől, amíg meg nem issza. A gyerek szagolgatja, kortyolgatja, egy jó óra alatt el is fogy a pálinka. Akkor az apja megkérdezi:
    - Milyen volt, fiam?
    - Szörnyű, apa, iszonyatos!
    - Na látod! Az a hülye anyád meg azt hiszi, hogy én szórakozni járok ide!

A kocsma előtt egy teljesen elázott férfi fekszik az aszfalton. Egy rendőr odamegy hozzá, és megkérdi:
    - Mi történt magával?
    - Se... semmi. Én vagyok a kocsma reklámja.

- Mi az, Ó betűvel kezdődik, és imádja a piát?
    - Ó, hát az én vagyok!

Két részeg nézegeti az italát a
    kocsmában. Felkiált az egyik:
    - Öregem, láttál már jégkockát lyukkal a közepén?
    - Persze, haver. 15 éve vagyok nős...

A bölcsészhallgató egy hosszúra nyúlt ivászat után meginvitálja az ivócimborákat a lakására, levezetni a bulit.
    Ahogy körbjárják a lakást kiszúrják, hogy az egyik szobában van egy hatalmas fémgong mellette egy jókora ütővel.
    Kérdik a házigazdát:
    -Hát ez meg mi?
    -Ez kérlek szépen egy beszélő óra!
    -Beszélő óra? Hát ezt meg hogy...?
    A házigazda felkapja az ütőt, beleüt a gongba egy hatalmasat.
    Mire a fal túloldaláról beszól valaki:
    -A kurva anyád, hajnali fél három van!!

Pista bácsi bemegy a kocsmába, és elvitelre kér 10 liter bort, meg egy szendvicset. A csapos megkérdi:
    - Mi van Pista bá', buli lesz?
    - Buli? Ugyan már, dehogy lesz buli!
    - Akkor meg minek vesz ennyi kaját?

Németországban egy orosz beül a kocsmába, és sorra rendeli a finom német söröket. A pincérnek feltűnik, hogy minden egyes alkalommal eltűnik a kartonból készült poháralátét. Mikor az újabb korsóval viszi ki, nem visz hozzá poháralátétet. Mire az orosz méltatlankodva:
    - Keksz nyet?

Hajnali 4kor hazajön a férj a kocsmából, s elkezd halkan vetkőzni az ágy mellett.
    Erre felkel az asszony:
    - Hova mész ilyen korán Béla?
    - Igazad van asszony, visszafekszem!