Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Vlala #33960 Még a számítástechnika hajnalán...
- Visszahoztam a monitort, nem működik.
- Megnézzük. CGA monitor?
- Nem, saját...
- Halló, az a gondom, hogy nem nyomtat a nyomtató, amit nemrég vásároltam Önöktől.
- Látja a gép?
- Pillanat... igen, most fordítottam oda a monitort, de még mindig nem nyomtat.
- Halló? Ma vettem egy számítógépet, de a gyerek letörte róla a pohártartót. Ki lehetne cserélni esetleg?
- Elnézést, nem értem a kérdést. Milyen pohártartót?
- Hát azt, ami itt van a gép elején. Gombra kijön, rá van írva, hogy négy-iksz...
- Magyar, vagy angol windowsod van?
- Magyar. Legalábbis magyarul van kiírva, hogy windows...
- Jó napot, xxx vagyok az yyy cégtől. Ma kaptam meg az új programcsomagukat floppyn, de nem tudom installálni.
- elnézést a hibáért, küldje vissza, megnézzük, ha tényleg fennáll a probléma, kicseréljük.
Pár perc múlva érkezett egy fax a floppyk fénymásolatával.