Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Mint volt hentes mondom;
Mindig ugyanannál kell vásárolni,
Jattot kell adni, (nem sokat!)
heti 2-3 poén,
és akár daráltathatod is a húst, nyugodt szívvel, nem fog átverni a hentes.
Persze, ha bemész, okoskodsz, nagyképűsködsz, úgy viselkedsz, mint aki most szarta ki a spanyolviaszt.... Nézheted a kezét ameddig akarod; át fog vágni... Abban biztos lehetsz.
Ja és, el ne felejtsem.
Tuskóban, Ósanban, és hasonlókban SOSEM veszünk húst. Fóliázottat pedig az éhhalál küszöbén sem. Jó a "sarki" kis bolt. Biztos, hogy drágább valamivel, viszont a különbség nagyobb a két termék közt, mint az árkülönbség. 1-2-300Ft-ért nem éri meg a spórolást. Én tudom, mi megy ezeken a helyeken, és higgyétek el, Ti, nem akarjátok tudni.
Csak annyit tennék hozzá, hogy miután abbahagytam a szakmát, évekig alig ettem húst, és pl a sült kolbászra, grillcsirkére, a mai napig nem tud senki rábeszélni.