Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Két rég iskolatárs találkozik az utcán, és mivel régen nem beszéltek egymással Béla meghívja magához vacsorára Pistát...
Pista elmeg becsönget...
Béla meg kiabál neki, hogy mivan nem tudsz bejönni???
Pista kicsit meglepődik, hogy mekkora bunkó lett..."dehát azért csak bemegy"
Leülnek és 10perc után megszólal Béla, hogy hozzál már egy sört a hűtőböl...
Pista le van dobbenve hogy mekkora tuskó, még csak meg sem kérdezte, hogy kér-e esetleg...node egye fene hoz neki eggyet...
Rá ismételten 10percre szól Béla, hogy most azonnal csináljon neki Pop-Cornt...
Pista sík ideg, de bevállalja...közben azon gondolkozik, hogy hogy kellene kicseszni ezzel a nagy faxszal...
Megcsinálja a kaját, és Béla 5perc után szól neki, hogy fázik a lába, és hogy hozza le az emeletről a papucsát...
Pista felpattan a kanapéról elindul az emeletre, mikor látja, hogy Béla felesége anyaszült meztelenül áll a fürdőszobában, a lánya meg egy száll tangában rohangál a folyosón...
Erre Béla felesége megrökönyödve néz rá, majd felkiált...
-Jézusom maga meg kicsoda, és mit keres itt???
-Hát én a Pista vagyok, és a Béla küldött fel, hogy rakjalak meg benneteket, de úgy isteniesen...
-Az én Bélám ilyet biztos nem mondott!!!
-Mire Pista lekiabál Bélának..
Béla mindkettőt???