Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Guilty01
    röhejes vagy:D
    egyszer nem oltottam, zárójelben odatettem az általam ismert variációját, ez csak felétek szokás, hogy leosztotok valakit egy viccért. De akkor tedd azt... ha már viccet postolni kevés vagy:)

De hogy ne csak off legyen:

-Mi a különbség az anyós és a hagyma között?
    -ha a hagymát szeleteled, könnyezik a szemed.

Osztályban tanárnéni kérdezi a diákokat, kinek mivel foglalkozik az apukája. Petike jelentkezik lelkesen:
    -Nekem az apukám tűzoltó, emberek életét menti meg nap, mint nap.
    -Nagyon jó, Petike.
    Béluka is hasonló lelkesedéssel kíván szóhoz jutni:
    -Az én apukám építész, a városban levő házak közül is nagyon sokat ő tervezett!
    -Ez remek, Béluka!
    Így megy ez végig, egyedül Pistike búslakodik a hátsó padban, megkérdezi tőle a tanárnő:
    - Na Pistike, neked mivel foglalkozik az apukád?
    - Hát...apu egy melegbárban dolgozik vetkőző táncosként, és ha eleget fizetnek neki, akkor hátravihetik a sikátorba, ahol teljesíti a bácsik minden kívánságát.
    Az osztályban döbbent csönd, tanárnő is ledöbben a válaszon. Kicsöngetnek, szünetbe odamegy Pistikéhez:
    -Apukád tényleg ebből tartja el a családotok??
    -Dehogyis, focista a Fradiban, csak azt égő lett volna mondani...

És egy kicsit mélyebb, szóvicc:
    -Érdekes, hogy az amerikai filmek végén mindig ugyanaz a felirat jelenik meg.
    - A stáblistára gondolsz?
    - Nem, Ady Endre.