Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
röhejes vagy:D
egyszer nem oltottam, zárójelben odatettem az általam ismert variációját, ez csak felétek szokás, hogy leosztotok valakit egy viccért. De akkor tedd azt... ha már viccet postolni kevés vagy:)
De hogy ne csak off legyen:
-Mi a különbség az anyós és a hagyma között?
-ha a hagymát szeleteled, könnyezik a szemed.
Osztályban tanárnéni kérdezi a diákokat, kinek mivel foglalkozik az apukája. Petike jelentkezik lelkesen:
-Nekem az apukám tűzoltó, emberek életét menti meg nap, mint nap.
-Nagyon jó, Petike.
Béluka is hasonló lelkesedéssel kíván szóhoz jutni:
-Az én apukám építész, a városban levő házak közül is nagyon sokat ő tervezett!
-Ez remek, Béluka!
Így megy ez végig, egyedül Pistike búslakodik a hátsó padban, megkérdezi tőle a tanárnő:
- Na Pistike, neked mivel foglalkozik az apukád?
- Hát...apu egy melegbárban dolgozik vetkőző táncosként, és ha eleget fizetnek neki, akkor hátravihetik a sikátorba, ahol teljesíti a bácsik minden kívánságát.
Az osztályban döbbent csönd, tanárnő is ledöbben a válaszon. Kicsöngetnek, szünetbe odamegy Pistikéhez:
-Apukád tényleg ebből tartja el a családotok??
-Dehogyis, focista a Fradiban, csak azt égő lett volna mondani...
És egy kicsit mélyebb, szóvicc:
-Érdekes, hogy az amerikai filmek végén mindig ugyanaz a felirat jelenik meg.
- A stáblistára gondolsz?
- Nem, Ady Endre.