Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Két régi haver beszélget:
- Attól tartok, hogy megcsal a feleségem.
- Miből gondolod?
- Nézd, két éve Békéscsabáról Pestre helyezett a cég, két hete meg Debrecenbe. Mindkét költözés után 3 nappal megkaptuk a régi postást!
Bash.hu-s
kliM üzenete:
Bazmeg, te olyan hülye vagy, h vákum van az agyad helyén..
<3 KisCsaj ViCkEy <3 üzenete:
...
<3 KisCsaj ViCkEy <3 üzenete:
jobb mintha üres lenne
Orosz-kínai háború. Szergej megy a sorozásra, de a sorozóbizottság rossz hírrel várja:
-Hát, Szergej ,sajnos kifogytunk a puskából, de itt egy seprű,használd ezt, mint puskát.
Szergej furcsálja a dolgot, de azért fogja a seprűt, kimegy a csatatérre. Meglát egy kínait, ráfogja a seprűt és elkiáltja magát:
-Puff! - de a kínai zavartalanul megy tovább. Szergej feldühödik, még egyet ordít:
-Puff!Puff! - de a kínai még mindig nem hal meg. Szergej teljesen begurul, magából kikelten üvölt még egyet:
-PUFF!PUFF!PUFF! - erre a kínai megfordul:
-Hülye ruszki,nem látod,hogy tank vagyok??
Farsang van az iskolában, és a tanár néni végignézi, ki minek öltözött.
- Zolikán korona van és palást, ő biztosan király. Juliskának szárnyai vannak, meg varázspálcája, ő nyilván tündér.
Odaér Pistikéhez, aki mindig valami hülyeséget talál ki, látja, hogy egy nagy csillag van a fejéhez ragasztva, és egy kötéllel egy hatalmas csavart vonszol. Megkérdezi:
- Pistike, te mi az ördögnek öltöztél?
- Én vagyok a csillagfejű csavarhúzó!
A tanár a nem túl jó vizsgázó diák előtt morfondírozik.
- Na, milyen jegyet adjak magának?
- Mindegy, csak görbüljön.
Erre beírt a tanár egy görbe egyest.
Egyetem vizsgaidőszak. Egy diák odaadta az indexét a tanárnak benne egy csúsztatott 5 ezressel, mellette egy cetlivel hogy annyi ezrest vehet ki amennyi a jegy értéke. Amikor visszakapta az indexét egy karó volt benne és 4 ezer Ft.
Egy fiatalember lázasan tanulja a szóbeli érettségi tételeket. Egy nappal az érettségi vizsga előtt riadtan konstatálja, hogy a történelem tételekre nem maradt ideje. "Mentsük, ami menthető!"- alapon EGY tételt azért megtanul, mégpedig a 13-as számút, ettől rögtön elmúlt a félelme. Másnap, amikor a 8-as számú történelem tételt húzta, egy hirtelen mozdulattal visszadugta a többi közé.
- Na-na fiatalember, mit művel? Hányas tételt húzta?
- A 13-ast, de szörnyen babonás vagyok, ezért ijedtemben visszadobtam.
- Ilyen nincs!!! Tessék, mondja csak el a 13-as tételt!
A fiatalember jelesre vizsgázott.
Két gyerek vitatkozik az oviban:
- Beee! Nekünk van toalettkacsánk!
- Beee! Mi meg nem szarunk a perem alá!