Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • chhaya #33730
    Két régi haver beszélget:
    - Attól tartok, hogy megcsal a feleségem.
    - Miből gondolod?
    - Nézd, két éve Békéscsabáról Pestre helyezett a cég, két hete meg Debrecenbe. Mindkét költözés után 3 nappal megkaptuk a régi postást!

Bash.hu-s

kliM üzenete:
    Bazmeg, te olyan hülye vagy, h vákum van az agyad helyén..
    <3 KisCsaj ViCkEy <3 üzenete:
    ...
    <3 KisCsaj ViCkEy <3 üzenete:
    jobb mintha üres lenne

Orosz-kínai háború. Szergej megy a sorozásra, de a sorozóbizottság rossz hírrel várja:
    -Hát, Szergej ,sajnos kifogytunk a puskából, de itt egy seprű,használd ezt, mint puskát.
    Szergej furcsálja a dolgot, de azért fogja a seprűt, kimegy a csatatérre. Meglát egy kínait, ráfogja a seprűt és elkiáltja magát:
    -Puff! - de a kínai zavartalanul megy tovább. Szergej feldühödik, még egyet ordít:
    -Puff!Puff! - de a kínai még mindig nem hal meg. Szergej teljesen begurul, magából kikelten üvölt még egyet:
    -PUFF!PUFF!PUFF! - erre a kínai megfordul:
    -Hülye ruszki,nem látod,hogy tank vagyok??

Farsang van az iskolában, és a tanár néni végignézi, ki minek öltözött.
    - Zolikán korona van és palást, ő biztosan király. Juliskának szárnyai vannak, meg varázspálcája, ő nyilván tündér.
    Odaér Pistikéhez, aki mindig valami hülyeséget talál ki, látja, hogy egy nagy csillag van a fejéhez ragasztva, és egy kötéllel egy hatalmas csavart vonszol. Megkérdezi:
    - Pistike, te mi az ördögnek öltöztél?
    - Én vagyok a csillagfejű csavarhúzó!

A tanár a nem túl jó vizsgázó diák előtt morfondírozik.
    - Na, milyen jegyet adjak magának?
    - Mindegy, csak görbüljön.
    Erre beírt a tanár egy görbe egyest.

Egyetem vizsgaidőszak. Egy diák odaadta az indexét a tanárnak benne egy csúsztatott 5 ezressel, mellette egy cetlivel hogy annyi ezrest vehet ki amennyi a jegy értéke. Amikor visszakapta az indexét egy karó volt benne és 4 ezer Ft.

Egy fiatalember lázasan tanulja a szóbeli érettségi tételeket. Egy nappal az érettségi vizsga előtt riadtan konstatálja, hogy a történelem tételekre nem maradt ideje. "Mentsük, ami menthető!"- alapon EGY tételt azért megtanul, mégpedig a 13-as számút, ettől rögtön elmúlt a félelme. Másnap, amikor a 8-as számú történelem tételt húzta, egy hirtelen mozdulattal visszadugta a többi közé.
    - Na-na fiatalember, mit művel? Hányas tételt húzta?
    - A 13-ast, de szörnyen babonás vagyok, ezért ijedtemben visszadobtam.
    - Ilyen nincs!!! Tessék, mondja csak el a 13-as tételt!
    A fiatalember jelesre vizsgázott.

Két gyerek vitatkozik az oviban:
    - Beee! Nekünk van toalettkacsánk!
    - Beee! Mi meg nem szarunk a perem alá!