Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Molnibalage
    A második világháborúban bevetésre indul egy bombázó. A pilóta indulás előtt előhúz egy 38-as pisztolyt és odaszól az új navigátorának:
    - Tudod ez mire való?
    - Nem, mire? - kérdi a navigátor.
    - Azoknak a navigátoroknak tartogatom, akik miatt eltévedünk!
    Erre a másik előhúz egy 45-öst.
    - Az meg mire való? - kérdi a pilóta.
    - Hogy őszinte legyek, én előbb fogom tudni, ha esetleg eltévednénk...

Miért repülnek olyan szépen a madarak?
    Mert nincs bennük pilóta.

Miért nem zuhannak le a madarak ?
    Azért mert nem nyúl hozzá repülőgépszerelő.

Egy régi vicc új köntösben:

-14 Tomcat Járőrözik alacsonyan,és meglát egy An-2-est a pilóta.Ilyet még nem látott,ezért meg akarja nézni közelről.Lelassít,nyitja a féklapokat,nyilazza a szárnyát,kinyitja a futókat meg a fékezőhorgot.Aztán rádiózik.
    -Nem tudom mi ez,de ártalmatlannak néz ki.
    -Rendben repüljön el felette,aztán irány haza!
    -Értettem.
    Ahogy elrepül felette a fékezőhorog bele akad az Ancsa drótozatába.
    -Baj van ez elkezdett követni!
    -Rázza le!
    -Nem megy ez valami spéci gép!Úgy tapad rám mint a pióca akármit csinálok!
    Fáklya beakaszt,szárnyak 45 fokban sebesség 450 mérföld.-Még mindig követ!Mit csináljak?!-Nyilazza a szárnyat teljesen,és rázza már le!
    Tomcat szárnyai már tökig nyilazva,sebesség 0.98 Mach.
    -Nagy baj van!Itt van végig mögöttem,szárnyaim teljesen hátranyilazva...akármit csinálok végig 6 óránál van...úristen ez mégcsak most kezdi nyilazni a szárnyait....

Egyik kaliforniai képviselő beszámolt a bagdadi útjáról. Mérges gázok a levegőben, minden lepusztult, senki se ért angolul, és minden utcán lövöldöznek. És még milyen lehet maga Bagdad, ugyanis ez még csak Los Angeles volt a reptérre vezető úton...

A második világháborúban a japán légierő parancsnoka behívja a legtehetségesebb pilótájukat és magával a császárral is beszélhet!
    - Katona, a parancsnokság választása Önre esett. Ön lesz az első kamikáze pilóta!
    - Értettem!
    - Megkapja a japán légiflotta leggyorsabb gépét.
    - Értettem!
    - Felszáll 8000 méter magasságba, az éj leple alatt megközelíti az amerikai hadihajóflottát.
    - Értettem!
    - Kiválasztja az amerikaiak vezérhajóját.
    - Értettem!
    - Aztán becélozza, és kikerülve a légvédelem lövéseit nekirepül, és a haza érdekében repülőgépének felrobbanásával megsemmisíti azt.
    - Értettem!
    - Katona, van kérdése? Végülis maga lesz az első.
    - Igen, Uram, egy kérdésem lenne.
    - Kérdezzen, katona!
    - Te hülye vagy bazdmeg?