41234
Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • BenceYCE
    '99 decembere

"Alabama, egy néger hullája az úttesten. A seriff átvizsgálja a holttestet, és 42 golyónyomot talál.
    - A fenébe is! Ilyen szörnyü öngyilkosságot még nem láttam. "

Na ige, ez már 10 éves :)
  • BenceYCE
    Erre a viccre rákerestem és a napokban keletkezett.
    Egy régebbi, tavaly szeptember környékére datálható változat ennél jóval többször fordul elő:

"Cigány család tolja az úton a taligát, benne cókmók, meg a kis purdék.
    Jön egy kamion, kivasalja őket, megáll, áttolat rajtuk, majd a sofőr
    kiszáll, leönti egy kanna gázolajjal és meggyújtja őket.
    Ekkor veszi észre, hogy az útszéli fa mögül kilép egy rendőr.
    Odasétál a sofőr mellé és így szól:
    - Húsz éve teljesítek szolgálatot, de ilyen csúnya öngyilkosságot még
    nem láttam! "

Itt #867-nél 2005-ös változat is fellelhető :P Mao-n talán ez számít a legrégebbinek, de mivel az amcsi változatit sehol sem lelem már, ezért tekintsük ezt honosított legrégebbinek. Nekem kicsit jobban is tetszik a fogalmazása miatt.
  • BenceYCE
    De hál' Istennek odaraktam azt a szájba/%/?:-tt macskakörmöt és ezáltal immunis vagyok az ezzel kapcsolatos fröcsögésekre!
  • BenceYCE
    Bár az is lehet, hogy a dél afr. közt.-ban játszódik.
  • Dzsini
    egy viccnél nincs eredeti verzió, változatokban létezik, és nagyon jól keveredik a városi legendákkal.
  • BenceYCE
    Akkor oda is írd be, hogy ennek a viccnek egészen más a sztorija. Valaki aki pontosabban emlékszik az "eredeti" verzióra belinkelhetné. A történet amúgy nagyjából Amerikában játszódik egy olyan államban amely észak-dél háborújában a nigger karitatív munkások tovább dolgoztatása mellett harcolt. Egy ember és egy nigger összetűzésbe keveredik, mire az ember megtölti a niggert asszem ólommal, és a földön még vergődő tetem fölé hajolva jegyzi meg a már ismert mondatot :)
  • thelifeis

Kolompár úr egyedül várakozik a buszmegállóban. Érkezik a busz, ám a sofőr látja, hogy csak egy árva bodzaszedő álldogál ott. Beletapos a gázba, bevágtat a megálló kellős közepébe, ahol elcsapja barátunkat. Belenéz a visszapillantóba, de látja, hogy még nem lehelte ki a lelkét, csak vergődik a járdán. Rükverc, rááll a hátsó kerékkel, majd elkezd veszettül kaparni, amíg csak barnás cafatok maradnak a becsületes norvégból.

Az egész jelenetet látja egy rendőr, aki oda is rohan a buszhoz, de épp csak az incidens végére ér oda. Ráripakodik a sofőrre:

- Mit csinál maga elvetemült, hát nem látta azt a szerencsétlen embert a megállóban?

A sofőr csak hebeg-habog, már érzi a vesztét, de ekkor a rendőr tüzetesebben szemügyre vezi az áldozatot. Egy fél perc múlva megszólal:

- Mondjuk ilyen csúnya öngyilkosságot se láttam még!

napixarról van :s
  • Csirke4
    Ne csesszük szét a topicot de azért valamit te is hozzáteszel. :D
  • Tiboy
    Ez a bagoly meg lesz egy lövésből is szerintem.
  • Kicsikiraly
    nenekemmond őkkezdték.
  • cherubim06
    megadom magam, te nyertél
  • Falcon87
    Ne csesszétek már szét a topikot :S
  • Falcon87
    Hátulról szó után kettőspont xd
  • HUmanHunter
    :DD ez tetszik :D
  • Kicsikiraly
    Az iskolában a tanárnő madárfajtákat kérdez a diákoktól:
    Pogácsa! Higany! Hobbit! hangzanak a válaszok, a tanárnő egy elkeseredett facepalm kiséretében az asztalra omlik "ezsgére is korhatár kéne"
  • ivan924
    Az iskolában a tanárnő madár fajtákat kérdez a diákoktól.
    Fecske! Kakukk! hangzanak el a válaszok, majd egyszercsak hátulról: Tanárnő, tökmindegy, mindegyik meglesz egy lövésből!
  • RelakS
    Hülye külyke, mér nem menté szünetbe'! Most már tarZSD vissza óra végeig! Nyavalyás!
  • Csirke4
    Az iskolában a tanárnő madár fajtákat kérdez a diákoktól.
    Fecske! Kakukk! hangzanak el a válaszok, majd egyszercsak hátulról Tanárnő pisilnem kell!
  • Narusco
    " fájatákat" ? :DD jovan ám hagyd csak hülye vagyok
  • kas123
    a nagypapihoz hozzá lehetképzelni:D
  • Csirke4
    Az iskolában a tanárnő madár fájatákat kérdez a diákoktól.
    Fecske! Kakukk! hangzanak el a válaszok, majd egyszercsak hátulról Kerekesbagoly!
    A tanárnő felkapja a fejét:
    -Micsoda?
    -Kerekesbagoly, válaszol Pistike
    -Olyan madár nincsen Pistike, ha megmutatsz nekem egyet, akkor elhiszem, addig nem.
    -Rendben van tanárnő, tessék eljönni hozzánk.
    -Pistike fejezd be a hülyéskedést mert kiváglak az órámról.
    -Igenis tanárnő.
    -Most pedig gyerekek, vegyétek elő a nyelvtan könyvet a Hejesírás alapfokon 2-őt. Nyissátok ki a 36-ik oldalon.
    Pistike jelentkezik.
    -Tanárnő, hogy kell írni azt, hogy "mégeccer"?
    -Neked sehogy fiam, te hülye maradsz.

megfelel?
  • Narusco
    "mégegyer?" (höhö:P)
  • petyke06
    xd :D
  • Csirke4
    Fecske! Kakukk! hangzanak el a válaszok, majd egyszercsak hátulról Kerekesbagoly!
    -Micsoda?
    -Olyan madár nincsen Pistike, ha megmutatsz nekem egyet, akkor elhiszem, addig nem.
    A tanárnő el is megy Pistikéékhez és kérdezi hogy hol a madár.
    -Hát tanárnő kérem, először le kell vetkőznie és tessék felfeküdni az asztalra, csak akkor jön elő.
    Hosszas győzködés után a tanárnő beadja a derekát, levetzkőzik és felfekszik. Ezután Pistike bemegy az egyik szobába, a tanárnő csak vár, csak vár, csak vár...Amikor hirtelen megjelenik Pistike nagyapja tolószékben:
    -Huuuhúúúhuuuuu!!!
    -Pistike neked a jó édes kurva anyád - Így a tanárnő.
    -Azt tetszett mondani, ha megmutatom elhiszi.
    -Igen de ez nem kerekes bagoly hanem a nagyapád.
    -Elnézést tanárnő, tetszik tudni az SG fórumban megint elcseszték a viccet így be kellett mutatnom mégegyer.
    -Szükség van még rám? - Kérdezte a nagyapa de senki nem figyelt rá.
    -Jól van Pistike- mondja a tanárnő- mehetsz és elmondhatod cherubim06-nak ezt a pompás viccet bővítve.
    -Viszontlátásra tanárnő. - Fejeszte be ezt a csodálatosan remek viccet Pistike.
  • cherubim06
    ebből meg a tolószék hiányzik...
  • Molnibalage
    Talán már ez is volt.

Harci repülőgép közelít éjszaka az a repülőgép hordozó felé.
    - Torony a Vadásznak: azonosítsd magad!
    A pilóta épp tréfás kedvében van:
    - Találd ki, hogy ki vagyok!
    Torony lekapcsolja az összes fényt:
    - Akkor most meg te találd ki, hogy hol vagyok.
  • Molnibalage
    Az orosz szerelő ordítva rohangál a Tupoljev hangárban.
    -Hát te mit ordítasz? kérdi tőle a technikus.
    -Ráesett a futószár a lábamra! így a válasz.
    -Nagy dolog,Vlagyimirre bontáskor az egész vezérsík dőlt, meg se nyikkant..
  • Molnibalage
    A második világháborúban bevetésre indul egy bombázó. A pilóta indulás előtt előhúz egy 38-as pisztolyt és odaszól az új navigátorának:
    - Tudod ez mire való?
    - Nem, mire? - kérdi a navigátor.
    - Azoknak a navigátoroknak tartogatom, akik miatt eltévedünk!
    Erre a másik előhúz egy 45-öst.
    - Az meg mire való? - kérdi a pilóta.
    - Hogy őszinte legyek, én előbb fogom tudni, ha esetleg eltévednénk...

Miért repülnek olyan szépen a madarak?
    Mert nincs bennük pilóta.

Miért nem zuhannak le a madarak ?
    Azért mert nem nyúl hozzá repülőgépszerelő.

Egy régi vicc új köntösben:

-14 Tomcat Járőrözik alacsonyan,és meglát egy An-2-est a pilóta.Ilyet még nem látott,ezért meg akarja nézni közelről.Lelassít,nyitja a féklapokat,nyilazza a szárnyát,kinyitja a futókat meg a fékezőhorgot.Aztán rádiózik.
    -Nem tudom mi ez,de ártalmatlannak néz ki.
    -Rendben repüljön el felette,aztán irány haza!
    -Értettem.
    Ahogy elrepül felette a fékezőhorog bele akad az Ancsa drótozatába.
    -Baj van ez elkezdett követni!
    -Rázza le!
    -Nem megy ez valami spéci gép!Úgy tapad rám mint a pióca akármit csinálok!
    Fáklya beakaszt,szárnyak 45 fokban sebesség 450 mérföld.-Még mindig követ!Mit csináljak?!-Nyilazza a szárnyat teljesen,és rázza már le!
    Tomcat szárnyai már tökig nyilazva,sebesség 0.98 Mach.
    -Nagy baj van!Itt van végig mögöttem,szárnyaim teljesen hátranyilazva...akármit csinálok végig 6 óránál van...úristen ez mégcsak most kezdi nyilazni a szárnyait....

Egyik kaliforniai képviselő beszámolt a bagdadi útjáról. Mérges gázok a levegőben, minden lepusztult, senki se ért angolul, és minden utcán lövöldöznek. És még milyen lehet maga Bagdad, ugyanis ez még csak Los Angeles volt a reptérre vezető úton...

A második világháborúban a japán légierő parancsnoka behívja a legtehetségesebb pilótájukat és magával a császárral is beszélhet!
    - Katona, a parancsnokság választása Önre esett. Ön lesz az első kamikáze pilóta!
    - Értettem!
    - Megkapja a japán légiflotta leggyorsabb gépét.
    - Értettem!
    - Felszáll 8000 méter magasságba, az éj leple alatt megközelíti az amerikai hadihajóflottát.
    - Értettem!
    - Kiválasztja az amerikaiak vezérhajóját.
    - Értettem!
    - Aztán becélozza, és kikerülve a légvédelem lövéseit nekirepül, és a haza érdekében repülőgépének felrobbanásával megsemmisíti azt.
    - Értettem!
    - Katona, van kérdése? Végülis maga lesz az első.
    - Igen, Uram, egy kérdésem lenne.
    - Kérdezzen, katona!
    - Te hülye vagy bazdmeg?
  • Verseghy
    Én ezt egy hasonló szövegben hallottam, csak amerikai bankba ment az üzletember és Manhattan közepén hagyta ott a kocsiját 5 dolcsiért havonta. De a legnagyobb poén, hogy amikor készültem a nyelvizsgára pár éve, akkor hallottam a szöveget angolul és beszartam a végén a röhögéstől:D 100% lett az a hallgatásom:D
  • Csirke4
    Ez megtörtént amcsiban. :o
  • Froopy
    Figyelmesen elolvastam, és majdnem összekávéztam a billentyűzetemet. Na de mindegy... Én is szoktam egymás mellett menni:)
  • Garf
    kevesebb halucinogén, több könyv!
  • bkvkbk
    " nő megy egymás mellet,megkárdi a egyik hogy vagy? mire a másik lehetnék jobbul
  • jackcsabi
  • petyke06
    ezt mikor végig olvastam kiborultam :D:D magába véve nem nagy vicc.. de ha bele gondol az ember.. akkor elég durvának tud tünni :D
  • Narusco
    nem jutok szóhoz. ő értette így a viccet ?DD:D:D:DD:
  • vegicsek
    Sámuel elmegy az Izraeli Bankba.
    - Jó napot, Sámuel! - köszönti őt tisztelettudóan a bank alkalmazottja.
    - Jó napot. Azért jöttem, hogy 1$ hitelt kérjek.
    -1$-t ?? De Sámuel, hisz ezt minden probléma nélkül levonhatjuk az ön bármelyik számlájáról.
    - Nem, én hitelbe kérek 1 $-t, amit egy hónapon belül megfizetek. Ha
    nem kapom meg ezt a hitelt, minden folyószámlámat megszüntetem az önök
    bankjánál, minden ékszeremet elviszem, megszakítok önökkel minden
    kapcsolatot.
    - De, Sámuel! Jó, ha így akarja, akkor megadjuk ezt a hitelt. Itt vannak az aláírandó dokumentumok.
    - Mekkora a kamat?
    - Havi 3%.
    - Rendben, de itt akarom hagyni a BMW-met garanciának.
    - Nem, Sámuel, erre semmi szükség. Az ön számlái elégséges garanciát nyújtanak.
    - Ha nem fogadják el a BMW-met garanciának, akkor megszüntetem az összes számlámat az önök bankjánál, kivonom az összes vagyonomat, ékszeremet.
    - Rendben, Sámuel, a Bank alagsori parkolójában hagyhatja a BMW-jét garanciaként 30 napra.
    - Tökéletes!
    Sámuel hazamegy, és boldogan mondja a feleségének:
    - Sára, Sára! Most már nyugodtan mehetünk nyaralni! Sikerült egy
    parkolót szereznem havi 0,03$-ért!
  • kraawz
    nekem heljes szó is tetszik :D
  • kas123
    Valami ilyesmi akart ez lenni?

-Micsoda?
    A tanárnő el is megy Pistikéékhez és kérdeezi hogy hol a madár.
    -Hát tanárnő kérem, először le kell vetkőznie és tessék felfeküdni az asztalra, csak akkor jön elő.
    Hosszas győzködés után a tanárnő beadja a derekát, levetzkőzik és felfekszik. Ezután Pistike bemegy az egyik szobába, a tanárnő csak vár, csak vár, csak vár...Amikor hirtelen megjelenik Pistike nagyapja:
    -Huuuhúúúhuuuuu!!!
  • z99999
    ez a komment annyira értelmetlen hogy arra nincsen magyar szó