Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • BenceYCE
    Az előidézés tett volt. Az, hogy azt mondta vmelyik, hogy ebbe az irányba haladunk, mire a végén feleszméltünk, hogy nem mondott valós dolgokat, na ez a politika! És hidd el, hogy ugyan azon az oldalon állunk, mert nem a nép megosztott, azt csak Ők szeretnék! Megosztottság egyféle van. Az egyik aki mindenhatót játszik, a másik meg aki befizeti erre a játszadozására a rávalót. Lecserélni egy új pofára a miniszterelnököt politikai döntés volt (szerintem), amit a mellettük/mögöttük álló "szakemberek" végeznek, azok gazdasági kérdések.

"szerintem se én nem tehetek róla, se te..." - én 2006-ban megtettem amit tennem kellett. Aki nem érzi magáénak ezt a közös szekeret, az részemről távozhat, a lelkiismeretével meg majd a halálos ágyán számoljon. A felháborodás jogos volt. Fecónknak a CNN riporterének kérdése kínos volt, mégis nekünk kéne magunkat szégyellni, mert a mi sajtónkban meg se kérdezték a jogos és kézenfekvő kérdést. Athénban meghalt egy fiatal és a belváros lángokban állt. Itt meg jajj Istenem lángol egy Octavia!!!! Egy tucat ember nyomorék lett mert a saját rendőreink havi 100.000-ért a saját vérét lövi. Ez erkölcsi kérdés. Aki ebben politikát lát az azért van mert bele tették. Én tényeket látok/láttam.

Egy dolgot viszont pontosítanék: "nem érdekel, hogy ki irányít mert egymással vannak elfoglalva a helyett, hogy a "mi" gondjainkkal foglalkoznának"

Ad1: Nem egymással vannak elfoglalva, hanem saját magukkal és hogy milyen vastag a boríték hó végén.

Ad2: A "MI" gondjaink a MI gondjaink, ne várd el egy politikustól sem, hogy a TE/MI érdekünkben tegyen. A miniszter szó jelentése: szolga. Mikor láttál Te itt utoljára olyan politikust aki szolgált volna? A TE problémád TE általad oldódik meg, ahogy a közös problémánk közös erővel oldódik meg. Ne várj és ne remélj egy politikustól se semmit! Szavazni is Neked kell elmenni, nem elég ha szólsz másoknak akik mennek, hogy mire kéne voksolni. Számomra ez erkölcsi és gazdasági kérdés. A politika az lenne ha győzködnélek valamiről. A viccek egyébként nem mindig azért születnek, mert feltétlen vakbélszakadást akar a kitaláló előidézni. Ez esetben én látom a sorok közt az üzenetet: EMLÉKEZZ!

Hofi pl. nagy mestere volt ennek. Mégis az üzenet nem az volt, hogy hazaérvén lötyögtesd ki a levest a padlóra röhögés közben mert eszedbe jutott az egyik poénja. Az emberek azért értékelték a humorát, mert közösen nevettünk a kínjainkon. Ez az a stádium amikor már kínjában nevet az ember. Erről most pont eszembe jutott az Üvegtigris utolsó jelenete :)