41234
Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
#33342 Mi lenne, ha a Windows bekerülne a kocsikba:
Figyelem, Ön balesetet szenvedett. Kívánja, hogy a légzsák felfúvódjon?
Igen, Nem, Cancel. -
#33341 A norvég vendégmunkások:
- Szia anyu. Megyek a diszkóba!!
- Diszkóba?! 13 évesen diszkózáson jár az eszed, és megfeledkezel anyád 26. születésnapjáról? -
#33340 Apuka leülteti a 7 éves kisfiát:
- Gyere, beszéljük meg, hogyan születnek a gyerekek!
Mire a gyerek örjöngeni kezd:
- Nem akarom hallani! Nem akarom hallani!
- Na de miért nem, kisfiam? - kérdezi Apuka
- Mert 4 éves koromban leültettél, és elmondtad, hogy a Télapó nem
létezik,
5 éves koromban megtudtam, hogy nincs Húsvéti nyúl ,
6 évesen elmondtad, hogy nem a Jézuska hozza a karácsonyi ajándékot!
És ha most bejelented, hogy a dugás sem létezik, nem marad semmi, amiért
érdemes élni! -
#33339 Nem megyek többet iskolába - mondja Pistike az első tanítási nap után.
Miért? - kérdi anyukája.
Becsaptak! Az volt kiírva, hogy 1. osztály, mégis fapadok voltak.
Részeg kilép a kocsmából és nekimegy egy nőnek, aki pofon vágja.
Mire a részeg: húú de hamar hazaértem.
Halász kifogja az aranyhalat, aki mondja neki, hogy ha visszadobsz kívánhatsz egyet.
Rendben, ne legyen benned szálka.
LOL:D -
#33338 enis......de azert elmegy! -
#33337 szuperték :O -
#33336 XD:D -
ba32107 #33335 Hát... egy kicsit ütősebb csattanóra számítottam :D -
#33334 Egy férfi a bíróságon...
- Az ön tette minden kritikán aluli. Ahhoz, hogy az esküdtszék ne életfogytiglanit adjon önnek, nagyon meggyőző magyarázatot kell adnia.
- Tisztelt bíró úr, az én feleségem olyan buta volt, hogy egyszerűen nem tudtam magamat kontrollálni és kidobtam az ablakon.
- Az ön magyarázata nem elég, és ha azt szeretné, hogy még azelőtt elítélnék az esküdtek, hogy befejezi a mondanivalóját, hát jobban teszi, ha hihetőbb magyarázatot ad.
- Akkor elmesélem... Egy tízemeletes házban lakunk az utolsó emeleten. A földszinten egy törpe család lakik. A szülők kb. egyméteresek, a gyerekek 12 és 14 évesek, 70, ill. 90 centi magasak. Azon a napon azt mondtam a feleségemnek:
"Borzalmas lehet törpének lenni. Szegény család, mind ilyen kicsik."
"Igen," mondja a feleségem, "igazi pireneusiak."
"Pigmeusokat akartál mondani..."
"Nem, pigmeus az, ami az ember bőre alatt van, amitől szeplős leszel."
"Az pigment..."
"Hagyjál már... A pigmentre a rómaiak írtak."
"Drágám, az pergamen."
"Hogy lehetsz ilyen kulturálatlan? Pergamen, amikor egy író publikálja írása egy részét."
Bíró úr, elképzelheti, hogy itt nyeltem egyet, hogy ne folytassam a beszélgetést, fogtam egy újságot és elkezdtem olvasni. Alig helyezkedtem el a kedvenc fotelomban, mikor a feleségem mellém állt egy könyvvel a kezében és azt mondja:
"Nézd, ez az amit egy író ír és könyv a neve, ha nem ismernéd még. Vedd és olvasd a "Pompadúri márkízát"!" Kezembe vettem a könyvet és mondtam:
"Drágám, ez egy francia nyelvű könyv "Marquise de Pompadour", ne próbáld lefordítani a címét."
"Ez szép... Te adsz nekem francia leckéket, mikor engem egy egyetemi vektor tanított!"
"Annak nem vektor a neve, hanem lektor!"
"Nem vagy normális, Lektor egy ókori görög hős volt."
"Az Hector volt és trójai..."
"Hector egy területi mértékegység, te idióta!"
"Az hektár, drágám."
"Nagyon meglep a kulturálatlanságod. Hektár az istenek itala."
"Az nektár - mondom én nagyot sóhajtva."
"Fogalmad sincs neked, én tudom biztosan, még egy dal is volt amit két barátnő duóban énekelt."
"Nem duónak mondják, hanem duettnek."
"Már kezdesz idegesíteni, hogy vagy ennyire begyepesedett?"
Bíró úr, itt elfeketedett minden előttem, nem tudtam uralkodni magamon és kidobtam az asszonyt az ablakon.
A teremben csend... a bíró nagyot csap a kalapáccsal és azt mondja:
- Ön szabad, önvédelem volt. Én már Hektornál kidobtam volna. -
#33333 Mocskosnagy gigaték. -
#33332 És ez pedig egy -
#33331 - Honnan tudja doktor úr, hogy vizelési problémám van?
- A sárga zokniról és a rozsdás cipzárról. -
#33330 oké bocsi, most nézem, hogy másikat röhögöd:DXD -
#33329 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
#33328 most mit röhögöd ki? teljesen normális hozzászólás volt... -
karajjj #33327 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
BenceYCE #33326 Nekem ezzel kapcsolatban már nincs mit folytatnom. :)
ON:
Ez a kedvencem:
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=999883186&no=29920]#29920[/URL] -
karajjj #33325 pm-ben folytassuk, ha akarod, de ez itt off -
BenceYCE #33324 Az előidézés tett volt. Az, hogy azt mondta vmelyik, hogy ebbe az irányba haladunk, mire a végén feleszméltünk, hogy nem mondott valós dolgokat, na ez a politika! És hidd el, hogy ugyan azon az oldalon állunk, mert nem a nép megosztott, azt csak Ők szeretnék! Megosztottság egyféle van. Az egyik aki mindenhatót játszik, a másik meg aki befizeti erre a játszadozására a rávalót. Lecserélni egy új pofára a miniszterelnököt politikai döntés volt (szerintem), amit a mellettük/mögöttük álló "szakemberek" végeznek, azok gazdasági kérdések.
"szerintem se én nem tehetek róla, se te..." - én 2006-ban megtettem amit tennem kellett. Aki nem érzi magáénak ezt a közös szekeret, az részemről távozhat, a lelkiismeretével meg majd a halálos ágyán számoljon. A felháborodás jogos volt. Fecónknak a CNN riporterének kérdése kínos volt, mégis nekünk kéne magunkat szégyellni, mert a mi sajtónkban meg se kérdezték a jogos és kézenfekvő kérdést. Athénban meghalt egy fiatal és a belváros lángokban állt. Itt meg jajj Istenem lángol egy Octavia!!!! Egy tucat ember nyomorék lett mert a saját rendőreink havi 100.000-ért a saját vérét lövi. Ez erkölcsi kérdés. Aki ebben politikát lát az azért van mert bele tették. Én tényeket látok/láttam.
Egy dolgot viszont pontosítanék: "nem érdekel, hogy ki irányít mert egymással vannak elfoglalva a helyett, hogy a "mi" gondjainkkal foglalkoznának"
Ad1: Nem egymással vannak elfoglalva, hanem saját magukkal és hogy milyen vastag a boríték hó végén.
Ad2: A "MI" gondjaink a MI gondjaink, ne várd el egy politikustól sem, hogy a TE/MI érdekünkben tegyen. A miniszter szó jelentése: szolga. Mikor láttál Te itt utoljára olyan politikust aki szolgált volna? A TE problémád TE általad oldódik meg, ahogy a közös problémánk közös erővel oldódik meg. Ne várj és ne remélj egy politikustól se semmit! Szavazni is Neked kell elmenni, nem elég ha szólsz másoknak akik mennek, hogy mire kéne voksolni. Számomra ez erkölcsi és gazdasági kérdés. A politika az lenne ha győzködnélek valamiről. A viccek egyébként nem mindig azért születnek, mert feltétlen vakbélszakadást akar a kitaláló előidézni. Ez esetben én látom a sorok közt az üzenetet: EMLÉKEZZ!
Hofi pl. nagy mestere volt ennek. Mégis az üzenet nem az volt, hogy hazaérvén lötyögtesd ki a levest a padlóra röhögés közben mert eszedbe jutott az egyik poénja. Az emberek azért értékelték a humorát, mert közösen nevettünk a kínjainkon. Ez az a stádium amikor már kínjában nevet az ember. Erről most pont eszembe jutott az Üvegtigris utolsó jelenete :) -
karajjj #33323 "ne kezzd megint mindenhol" -
#33322 ne kezzd megint mindenhol -
karajjj #33321 és szerinted a gazdasági kérdések, amiket megállapítottál, azokat nem az éppen aktuális vagy volt kormány idézte elő? mert szerintem se én nem tehetek róla, se te...
de tudod nagyívben szarok az országgyűlésre, mert 99%-ban mindegyik a saját zsebét tömi és nem érdekel, hogy ki irányít mert egymással vannak elfoglalva a helyett, hogy a "mi" gondjainkkal foglalkoznának, ENNYIT A POLITÁZÁLÁSRÓL
humorról meg nem tudom, hogy mennyit tudsz, de képzeld egyszerűen semmi poén nincs ebben a viccben... erőltetett szar! -
BenceYCE #33320 Kezd az agyamra menni a politizálás, de rögtön hozzá is teszem, hogy csak a politizálás. A valamiért éppen sértődöttek nem szeretik a politikai vicceket.
"Mennyiért jönnél el velem?" - gazdasági kérdés
"a gatyádat olyan alacsonyra tolod, mint a béreket" - gazdasági kérdés
"a szoknyámat olyan magasra húzod, mint az ÁFÁt" - gazdasági kérdés
"a farkad olyan kemény lesz, mint amilyen időket élünk" - gazdasági kérdés
"úgy szétb***ol, ahogyan az országot szeretnéd" - gazdasági + igazságszolgáltatási kérdés
"ingyen veled megyek" - gazdasági kérdés
A sértődötteknek üzenem, hogy nem kaptam balos tejet a boltban, sem jobbos kenyeret. Viszont drága volt, akárcsak minden más amit a fizetésemből kifizetek vagy nem tudok kifizetni, tehát a fizetésem nevetségesen alacsony! - gazdasági kérdés
Az embereknek nem a politikusokkal van bajuk, mert tudjuk mindannyian, hogy hazudnak, és nem a róluk szóló viccekkel, hanem a saját gazdasági helyzetükkel. - gazdasági kérdés
Véleményem szerint akik a legkisebb mértékben is felelőssé tehetők a gazdasági helyzetért, azoknak semmi keresni valójuk a közéletben. Nem azért kell újabb emberekre szavazni, mert nincs más. Azért nem kell a vagyonunkat elherdálókra szavazni, mert amúgy is kibújnak a felelősségre vonás alól. Naív ember aki azt hiszi, hogy mert - csak példa - Fecónk mögül kihátrált az egész bagázs, ezért csak Ő a felelős, a többiek nem is szavaztak semmiben sem (akkor miért fogadták el a tiszteletdíjat?). Új arcot mindig mindegyik párt fel fog tudni mutatni. A duma maradjon a politikusoké. A józan embert a valóság érdekli és a tények. A hsz-emet tekintsétek általános társadalmi helyzettel fűszerezett kibontakozásnak, mivel az adott vicc - még ha vkinek nem is tetszik - legfeljebb annyiban tekinthető politikai jellegűnek, hogy egy olyan név szerepel benne amely néven szalad a jelenlegi miniszterelnökünk. De hát ettől még nem lesz olcsóbb a kenyér, ahogy mondani szokás. -
karajjj #33319 miért ne érteném? egyszerűen nincs benne poén... csak egy elszabott politikai erőlködés -
#33318 azér írta, hogy semmi poén nincs benn mert totál így van a kurva lehetetlen dolgokat kért:D -
ba32107 #33317 Biztosan nem érti...... nem mindenkinek tetszenek ezek az erőltetett politikai viccek -
#33316 csak nem érted... -
#33315 "máshogy őszinte" :AsD:aS:dA:sdA:dA:s: -
Verseghy #33314 Ez kurvajó:D:D -
#33313 A politikailag korrekt kifejezések elterjesztése újabb lépcsőhöz érkezett (Az Egyesült Államokból indult nyelvi, kifejezésbeli kezdeményezés célja az volt, hogy semleges jelzőkkel helyettesítsék az olyan szavakat, amelyek nem tényt fejeznek ki, hanem kivetnivaló, pejoratív jelentést is hordoznak magukban, gyakran egy-egy népcsoporttal, kisebbséggel összefüggésben.):
Angol kifejezés..................................... Magyar fordítás................................. Jelentés
chronologically challenged ................... kronológiai kihívásokkal küzd............ öreg
vertically challanged............................. vertikális kihívásokkal küzd................ alacsony
beauty deficit....................................... szépségdeficites................................ csúnya
unwilling sperm recipient..................... akaratlan spermafogadó.................... megerőszakolt áldozat
metabolically different........................... más anyagcseréjű............................. halott
motivationally deficient......................... motivációhiányos............................... lusta
non-living person................................. nem élő személy................................. halott
negative saver..................................... negatív megtakarító............................ pazarló
non-traditional shopper....................... nem hagyományos vásárló................. bolti tolvaj
optically inconvenienced...................... optikai kellemetlenséggel küzd........... vak
in the early stages of finialization........ a befejezés korai stádiumában jár...... befejezetlen
hair disadvantaged.............................. előnytelen hajú................................... kopasz
horizontally challenged......................... horizontális kihívásokkal küzd............ kövér
temporally challenged.......................... időbeli kihívásokkal küzd..................... késésben lévő
differently interesting........................... máshogy érdekes............................... unalmas
differently logical.................................. máshogy logikus................................. rossz, téves
domestic artist...................................... házi művész....................................... háziasszony
differently honest................................. máshogy őszinte................................ hazudós
incomplete success............................... hiányos siker...................................... sikertelen
least best............................................. legkevésbé a legjobb......................... legrosszabb
charm-free............................................ vonzerő-mentes................................. unalmas -
#33312 Az IBM elhatározta, hogy próbaképpen néhány alkatészt a Japánokkal gyártat le. Kikötötték, hogy 10000 alkatrészre 3 db hibás juthat. A Japánok legyártották, de egy levelet is mellékeltek:
"Mi japánok nehezen értjük meg az észak-amerikai üzleti szokásokat, de a 3 hibás alkatrészt 10000 darabonként külön legyártottuk és mellékeltük a szállítmányban. Reméljük elégedettek ezzel." -
#33311 Sztem sem olasz -
#33310 -
#33309 - Mit csinál a szöszi, ha a barátja kijelenti, hogy több térre van szüksége?
- ???
- Kiveteti a manduláit. -
karajjj #33308 ebben semmi poén nincs -
#33307 Ez nagyon nagy -
#33306 Prosti mellett megáll egy luxusautó. Kiszáll belőle Bajnai. Odamegy a lányhoz, megvillantja pénztárcáját és így szól: - Mennyiért jönnél el velem? A lány végigméri, majd így szól: - Ha a gatyádat olyan alacsonyra tolod, mint a béreket, de a szoknyámat olyan magasra húzod, mint az ÁFÁt akarod, ha a farkad olyan kemény lesz, mint amilyen időket élünk és úgy szétb***ol, ahogyan az országot szeretnéd, akkor ingyen veled megyek. Erre Bajnai zsebre vágja a pénztárcáját, beszáll a kocsijába, lehúzza az ablakot, majd indulás után még odaszól: - Úgy látom Feri már járt nálad. -
#33305 Na ez a szopás... :) -
Verseghy #33304 Baleset miatt leharapta a fiú pisilőjét!:oo -
#33303 Én így értelmeztem.