Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Dzsini
    "mongyuk" szerintem sokkal hatásosabb, ha magától jön rá az olvasó, mintha a szájába rágják:

1. no1 b4 me. srsly. - Ne legyenek néked idegen isteneid én előttem. (noone before me. seriously.)
    2. dnt wrshp pix/idols - Ne csinálj magadnak faragott képet... (don't worship pictures, idols)
    3. no omg's - Az Úrnak a te Istenednek nevét hiába fel ne vedd (No "Oh, my God"-s)
    4. no wrk on w/end (sat 4 now; sun l8r) - Megemlékezzél a szombatról, hogy megszenteljed azt. (No work on weekends - saturdays now, sundays later (ld. a zsidók a szombatot, a keresztények már a vasárnapot szentelik meg))
    5. pos ok - ur m&d r cool - Tiszteld atyádat és anyádat, hogy hosszú ideig élj azon a földön, amelyet az Úr a te Istened ád te néked. (Parent over shoulder is ok, your mom and dad are cool)
    6. dnt kill ppl - Ne ölj (don't kill people)
    7. :-X only w/ m8 - Ne paráználkodjál. (Az eredetiben: Ne légy házasságtörő.) (kiss only with your mate)
    8. dnt steal - Ne lopj. (don't steal)
    9. dnt lie re: bf - Ne tégy a te felebarátod ellen hamis tanúbizonyságot. (don't lie to/against your best friend)
    10. dnt ogle ur bf's m8. or ox. or dnkey. myob. - Ne kívánd a te felebarátodnak házát. Ne kívánd a te felebarátodnak feleségét, se szolgáját, se szolgálóleányát, se ökrét, se szamarát, és semmit, a mi a te felebarátodé. (Don't ogle your best friend's mate. Or ox. Or donkey. Mind your own business.)
    M, pls rite on tabs & giv 2 ppl. (Moses, please write these on tables and give to people)
    ttyl, JHWH. (Talk to you later, Jehovah)