Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Verseghy #32985 Nekem van egy nagyon régi, lehet vótmá:P (lehet, hogy én mondtam:D)
Parasztbácsi meg a kutyája megy a lovaskocsijával az autóúton. Elmegy mellettük egy autó. Hát jól van. Elmegy mellettük egy motoros. Hát jól van. Elmegy mellettük egy biciklis. Már azért kezd kicsit fura lenni. Aztán elmegy mellettük egy gyalogos, mire a ló hátrafordul, és megszólal:
- Hé figyelj már, nem mehetnénk kicsit gyorsabban?
Paraszt bácsi megrémül, leugrik a kocsiról és elkezd rohanni. Jó kutya megy utána. Rohan, rohan, nem mer megállni. Egyszer csak egy mező közepén megáll és gondolkozik, hogy bazdmeg, miaz, hogy az állat beszél? Erre jön a kutya:
-Hát bazdmeg, te is megijedtél mikor a ló megszólalt?