Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Molnibalage
    Székely bácsika reggel felébredvén aszongya: - Hej, anyjuk, óly' szépet álmodtam! - Mi volt az, apjuk? - Képzeld, Bukarestben voltam! - S mi abban a szép, kend? - Hát az, hogy útlevél is kellett hozzá...

Rákosi és Gerő autóval utaznak a Duna partján, és a kocsiban a parasztokról, illetve a munkásokról vitatkoznak.
    - Te Ernő! - szól Rákosi - Olyat kéne tenni, aminek örülnének az emberek, és a népnek is jó lenne.
    Mire a sofőr:
    - Hajtsak a Dunába elvtársak?

A székely nyugodtan pipázik a kapu előtt mikor látja, hogy a felesége sírva rohan felé:
    - Uram a Sára terhes! - Az az ő dóga. - dörmögi a székely - De tőled van a gyerek! - Az az én dógom. - Uram viszem a kutyát és a Tiszába vetem magam! - A kutya marad, a többi a te dógod.

Egy amerikai, egy brit és egy iraki katona söröznek egy bárban. A jenki iszik egy sört, majd feldobja a korsót, előrántja fegyverét és a levegőben szétlövi:
    - Nálunk az Államokban olcsó az üveg, nem iszunk kétszer ugyanabból a korsóból.
    A brit szintén kiissza a sörét, majd feldobja a korsót és szétlövi:
    - Nálunk Angliában sok a homok, olcsó az üveg. Nem muszáj kétszer innunk ugyanabból a korsóból.
    Az iraki szintén kiissza a sörét, feldobja a korsót, előrántja fegyverét, majd lelövi az amcsit, meg az angolt:
    - Nálunk Bagdadban olyan sok az amcsi, meg az angol, hogy nem muszáj kétszer ugyanazokkal innunk.

1944-ben a Dob utcában szalad egy ember egy sárga csillaggal a kabátján.
    - Találkozik egy régi ismerősével, aki rémülten kérdezi:
    - Swartz úr én nem is tudtam, hogy maga zsidó?!
    Erre a Swartz:
    - Hát mit gondolt? Hogy én vagyok a Dob utcai Sheriff?